Verduurzaming – de volgende stap

Verduurzaming – de volgende stap

Gepubliceerd op:

Wie doet er mee?

We zullen dit jaar de 40ste partner corporatie verwelkomen! Een hele eer en uitdaging, want in de aantrekkende installatiemarkt werken we met man en macht om het beoogde installatie tempo te behalen van zo’n 1.000 zonne-installaties per maand. Dit betekent iedere maand direct meer voordeel voor de huurder, label stappen voor de corporatie, en vele tonnen reductie in CO2 uitstoot.

Maar wat wij het liefste willen, is samen met U verder. Verder werken aan grote actuele vraagstukken oa. ten aanzien van warmteopslagmogelijkheden en nieuwbouw. Zoals we geleerd hebben is techniek zelden het probleem. Het gaat om organisatie vermogen, wet- en regelgeving, en financierbaarheid om duurzame technieken ook echt geïmplementeerd te krijgen. Na de zomer organiseren we de eerste bijeenkomst met (aankomende) partner organisaties om ‘best practices’ met elkaar te delen.

Verschillende corporaties hebben proefwoningen / projecten lopen met warmtepompen, infra-rood verwarming, en andere technieken. Wij nodigen u graag uit om uw ervaringen te delen met de andere corporaties. Wocozon zal zich vervolgens inzetten om de beste opties verdergaand te onderzoeken op financierbaarheid om zodoende opschaling en versnelling mogelijk te maken.

Wilt u uw casus presenteren? Neem contact op met rkleinwoolthuis@wocozon.nl T. 06 36061183.

Een greep uit ons leveranciersregister

BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
Tonzon
In 1980 heeft het Nederlandse bedrijf TONZON een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld ...
Pre-Lite
Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...