Value8 Tech Group werkt samen met woningcorporaties

Value8 Tech Group werkt samen met woningcorporaties

Gepubliceerd op:

De value8 Tech Group, de technische tak van Value8, bestaat uit drie dochterondernemingen: GNS Brinkman, Axess en AquaServa. Deze ondernemingen werken op verschillende gebieden samen om zo de synergie tussen de bedrijven te maximaliseren. Alle ondernemingen bieden eigentijdse en efficiënte oplossingen welke bijdragen aan ieders woonbeleving.

Branddeuren en rolluiken – GNS Brinkman
GNS Brinkman is specialist en marktleider op het gebied van industriële- en bedrijfsroldeuren, rolluiken en rol- en schaarhekken. Wij adviseren, ontwikkelen, produceren, installeren en zorgen voor het onderhoud. GNS Brinkman heeft ook een sterke reputatie op het gebied van maatwerk. Als een van onze standaardproducten niet toepasbaar is, bedenken onze ingenieurs een passende oplossing.

GNS Brinkman realiseerde al een groot aantal 120 minuten brandwerende deuren in de gangen van een zorgcentrum. De mogelijkheden die GNS Brinkman biedt qua bredere maatvoering en het advies van de bouwkundige voorbereidingen om de deuren te kunnen monteren waren van doorslaggevend belang voor de plaatsing van de branddeuren. Naast de plaatsing van deze branddeuren heeft GNS Brinkman nog een groot aantal branddeuren en rolluiken gemonteerd en deze zijn volgens alle kwaliteitseisen opgeleverd aan een uiteenlopend scala van klanten en opdrachtgevers.

Liften – Axess B.V.
U zoekt een comfortabele lift die makkelijk is in het gebruik. Een lift die ontworpen is met de laatste technieken, innovatief is en aan alle eisen en wettelijke normen voldoet. Axess maakt die lift. Twintig jaar geleden startte ons bedrijf en sinds die tijd plaatsten we meer dan 4500 liften in Nederland. Ook plaatste Axess al eens negen liften van het type Souvereign bij een woningcorporatie. Deze zijn naar alle tevredenheid van zowel de eindgebruikers als de woningcorporatie in gebruik genomen.

De woningbouwwereld en dus de woningcorporaties zijn sterk in beweging. Het wordt een trend om oudere mensen langer thuis te laten wonen en ook om woningen luxer en comfortabeler te maken. De ideale oplossing voor deze trends is een lift van Axess. Alle liften zijn personenliften conform de machinerichtlijn. Liften zonder put en zonder uitloop op de bovenste etage. Superieur design, lage aanschaf- en onderhoudskosten, weinig bouwkundige kosten en ideaal in zowel bestaande- en nieuwbouw.

Integrale gebouwveiligheid – AquaServa
Sinds de oprichting van AquaServa in 1999 houden wij ons bezig met bacterievrij water, het oplossen van legionellaproblematiek en het beheer van waterinstallaties. Onze aanpak bij installaties strekt van keuring en advies op basis van regelgeving, tot aan besparing en uitvoering van installatieaanpassingen.

Door onze succesvolle werkwijze bij waterinstallaties, kregen we steeds meer het verzoek van onze klanten om hen ook te ondersteunen met het beheer en onderhoud van andere installaties en overige veiligheidsaspecten in gebouwen en woningen. Om die reden hebben we ons werkgebied uitgebreid en kijken we inmiddels al vijf jaar integraal naar de relevante aspecten van gebouwveiligheid. Naast water-, gas-, elektra- en luchtinstallaties houden we ons bezig met brandveiligheid, asbest en integrale woningkeuringen. Daarnaast gaan we een stap verder en breiden wij onze diensten uit met filtrerende en besparende producten. Met dit dienstenpakket werkt AquaServa inmiddels samen met tientallen woningcorporaties.
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/onderhoud/axess-bv

Een greep uit ons leveranciersregister

Mind2Pay
Specialist in debiteurenbeheer voor woningcorporaties ...
Derbigum Nederland
Derbigum Nederland B.V. is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking ...
DOM Nederland
DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...