DUCO Online Session: Waag de (Energie)sprong

DUCO Online Session: Waag de (Energie)sprong

Gepubliceerd op:

De woningmarkt van Nederland is aan vernieuwing toe, tot die conclusie zijn we allemaal al gekomen. Die vernieuwing gebeurt liefst op een duurzame en doordachte manier. Zodat het gebouw na afloop opnieuw een lang leven beschoren is.


Daarom komt Bastiaan Meijer van Green Leap op woensdag 22 november spreken op het webinar Waag de (Energie)sprong. Hier doet hij het volledige verhaal over de verduurzaming in Nederland en alle aspecten die daarbij komen kijken.

Green Leap en de energiesprong
Green Leap is een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op de verduurzaming van de Nederlandse bouw. Bastiaan Meijer zal tijdens het webinar het ambitieniveau voor verduurzaming uit de doeken doen en neemt ook het woningbezit in Nederland onder de loep.

Verduurzamingen gaat natuurlijk gepaard met een aantal heel specifieke uitdagingen. Bastiaan Meijer legt de vinger op de zere plek voor VvE’s en corporaties. Welke uitdagingen liggen er en hoe worden die best aangepakt? Zijn er financieringsmogelijkheden of subsidieregelingen?

DUCO als springplank
Ventilatie maakt deel uit van de verduurzaming van een woning en als er één iets is waar DUCO kaas van gegeten heeft, dan is het ventilatie. Technisch commercieel adviseur Wouter Meeuws vertelt over alle totaaloplossingen van DUCO op vlak van ventilatie, maar ook welke rol DUCO kan spelen bij ontzorgen van de situatie.

Zo’n oplossingen komen natuurlijk met een bepaalde kostprijs. Hoeveel kost een systeem C versus D en welke Total Cost of Ownership gaat daarmee gepaard?

Dit alles doorspekt met reeds bestaande en relevante voorbeelden van projecten die enorme stappen genomen hebben op vlak van duurzaamheid.

Inschrijven maar!
Bastiaan Meijer neemt ons mee richting de toekomst van de Nederlandse bouwmarkt, namelijk de verduurzaming ervan. Wouter, technisch commercieel adviseur bij DUCO, ondersteunt hem daarin en vertelt welke totaaloplossingen er voor handen zijn in het gamma van DUCO.

Ontdek het allemaal tijdens DUCO’s Online Session op woensdag 22 november, van 10u00 tot 11u30.

Waag de sprong en schuif mee aan de digitale tafel.

Inschrijven is mogelijk via onderstaande link:
https://www.duco.eu/nl/webinar-waag-de-energiesprong


Een greep uit ons leveranciersregister

Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
DAB Pumps B.V.
DAB is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van...
Itris BV
Dé totaaloplossing voor woningcorporaties ...