H&S Betonwaren B.V. uw partner in nieuwbouw en renovatie!

H&S Betonwaren B.V. uw partner in nieuwbouw en renovatie!

Gepubliceerd op:

H&S Betonwaren B.V. is een actief en dynamisch bedrijf op het gebied van betontoepassingen. Wij richten ons speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft.

Wij zijn de enige fabrikant binnen Nederland met een CE- markering op betonproducten voor schuttingen. Het hout dat gebruikt wordt voor de verschillende hout in combinatie met betonschuttingen is onder KOMO-keur geïmpregneerd.

Naast de hout-betonschuttingen kunt u bij ons ook terecht voor een volledige betonschutting. Met een betonschutting van H&S Betonwaren B.V. behoort het imago van een grauw grijze schutting voorgoed tot het verleden. Wij bieden u een breed assortiment aan van (hout) betonschuttingen in verschillende kleuren en motieven. Naast betonplaten met enkelzijdig motief hebben wij ook betonplaten voorzien van dubbelzijdig motief.

Een betonschutting is een goed alternatief voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van een schutting is een fundering niet nodig en de duurzaamheid is nagenoeg hetzelfde. De prijs van een schutting is aanmerkelijk minder dan een gemetselde muur. De hoogte van de schutting kan variëren van 1 tot 3 meter.

Wanneer u kiest voor een (hout) betonschutting van H&S Betonwaren B.V., kiest u voor een duurzaam product. Tevens produceren wij ook verschillende andere betonproducten, tuinhekken en accessoires.

Naast verschillende nieuwbouwprojecten hebben wij ook diverse renovatieprojecten mogen verzorgen, bijgaand treft u een aantal foto’s hiervan aan.

Kijk voor meer informatie op: www.hsbeton.nl of neem vrijblijvend contact met ons op: 0492-521578

              

Een greep uit ons leveranciersregister

Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...