Ad Hoc aanwezig tijdens PROVADA met succesvolle VipVaart

Ad Hoc aanwezig tijdens PROVADA met succesvolle VipVaart

Gepubliceerd op:

Wederom was leegstandbeheerder en marktleider Ad Hoc aanwezig met de nog altijd succesvolle Ad Hoc VipVaart tijdens de PROVADA, de grootste jaarlijkse beurs in de vastgoedbranche. Zo’n 40 prominente partijen uit de branche spraken met elkaar en met Ad Hoc over de trends, ontwikkelingen en toekomst van het vastgoed tijdens een unieke rondvaart.

Ad Hoc VipVaart
Ook dit jaar was Ad Hoc weer aanwezig tijdens PROVADA met de nog altijd populaire VipVaart. Samen met zo’n 40 genodigden uit de vastgoedbranche werd er een boottocht gemaakt door de Amsterdamse grachten. Verwelkomd door Claudia Duinisveld, manager Ad Hoc, en onder het genot van een luxe lunch, was er volop gelegenheid tot netwerken op een unieke locatie.
“De Ad Hoc VipVaart is inmiddels een begrip tijdens de PROVADA. Het is een unieke manier van netwerken, weg van de beursvloer. De ideale manier om tijdens deze drukke dagen met andere professionals uit de branche te spreken en ervaringen uit te wisselen.”, aldus één van de genodigden.

Connecting the Future
PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van het jaar. Professionals uit de vastgoedbranche kwamen op 30 en 31 mei en 1 juni 2017 samen om kennis uit te wisselen en te netwerken. Ook hier was Ad Hoc volop vertegenwoordigd met een vakkundig team van professionals om branchegenoten te ontmoeten en te spreken over hun visie op de toekomst van de vastgoedbranche. Dit gebeurde aan de hand van het thema ‘Connecting the Future’. De branche ziet steeds meer slimme systemen verschijnen die het leven eenvoudiger maken. Om hier het beste uit te kunnen halen en deze systemen zelf toe te passen, is het voor vastgoedprofessionals belangrijk om de kennis hierover actueel te houden. De PROVADA was daarom bij uitstek de gelegenheid om bijeen te komen en te praten over de toekomst van de branche en de oplossingen van Ad Hoc.

Over Ad Hoc
Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer, Security en Tijdelijke Verhuur, biedt Ad Hoc voor elke vorm van leegstand een effectief en kostenefficiënt leegstandadvies. Leegstandbeheer van Ad Hoc betekent bescherming van vastgoed tegen diefstal, vandalisme en kraak en zorgt ook voor het op peil houden van de leefbaarheid in de wijk. Met een eigen Juridische Afdeling, een Mobiele Technische Dienst en landelijk tien vestigingen is Ad Hoc het enige bedrijf in deze branche dat landelijke dekking biedt. www.adhocbeheer.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

ista Nederland B.V.
ista Nederland is marktleider en gespecialiseerd in het meten en afrekenen van het individuele ...
Bruynzeel Keukens
Bruynzeel Keukens: marktleider in keukens op de zakelijke markt ...
Deceuninck nv
Uw partner voor kozijnen en deuren in kunststof en aluminium ...