Laksysteem voor alle seizoenen

Laksysteem voor alle seizoenen

Gepubliceerd op:

Opdrachtgevers, bewoners en gebruikers stellen steeds hogere eisen aan vastgoed. En dus worden ook steeds hogere eisen gesteld aan producten voor vastgoedonderhoud. Een optimale en verantwoorde bescherming van houten kozijnen en deuren is de finishing touch van integraal vastgoedonderhoud.

Met een grondlak én een aflak voor 4 seizoenen onderhoud zorgt verffabrikant Caparol voor een kwaliteitssysteem waarmee ook bij lagere temperaturen voor een duurzaam resultaat wordt gezorgd. TriMaXX 4S Gloss is een hoogglanzende lakverf die resultaten van het hoogste niveau aflevert in alle seizoenen. Tegelijkertijd verschijnt TriMaXX Primer-plus, een grondlak die óók gedurende het hele jaar toe te passen is.

Met TriMaXX 4S Gloss heeft Caparol ook voor het winterseizoen een hoogglanslak van het hoogste kwaliteitsniveau. Deze verf is bij uitstek geschikt voor het afwerken van ramen, deuren, kozijnen, daklijsten en andere houten oppervlakken. TriMaXX 4S Gloss is ook bij winterse omstandigheden (temperaturen vanaf 0°C) moeiteloos te gebruiken en zeer soepel te verwerken. Hierdoor kan óók in het winterseizoen onderhoud aan vastgoed gewoon doorgaan. De kleur en de glans blijven lange tijd krachtig en helder en zorgen zo voor een duurzaam mooi resultaat.

TriMaXX Primer-plus is een zijdeglanzende grondlak die zich makkelijk laat verwerken op behandeld en onbehandeld hout. Een belangrijke eigenschap van TriMaXX Primer-plus: de grondlak kan twee seizoenen ‘overstaan’. TriMaXX Primer-plus presteert ook onder winterse omstandigheden uitstekend. De grondlak is zeer geschikt als basislaag voor TriMaXX 4S Gloss, maar óók voor alle andere oplosmiddelhoudende lakken.

Voor alle informatie over onze houtbeschermingsproducten en andere oplossingen voor vastgoedonderhoud bezoekt u onze website.

              

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Nu-Swift Brandbeveiliging B.V.
Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...
Caleffi International N.V.
Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...