Tocht in de gang

Tocht in de gang

Gepubliceerd op:

Misschien is de brievenbus wel de zwakste schakel. Homebox biedt uitkomst!

De Homebox is duurzaam, volledig recyclebaar, architectonisch en 100% Nederlands: zowel ontwikkeling als productie.

Door toepassing van twee kleppen met kierdichtingen ontstaat er een stilstaande luchtkamer welke een isolerende werking heeft. Daarnaast is de buitenste klep geïsoleerd door middel van hoogwaardig isolatiemateriaal. Tevens is de Homebox geluiddempend.

Door zijn betaalbaarheid, uitstraling en unieke eigenschappen, zoals tochtvrij, kierdicht en isolerend (U-waarde = 1,23 W/m2 .K en Qv;10-waarde 0,00006665 dm3.s-1), Een must have voor iedere woning!
Daarnaast is de Homebox ook nog eens geluiddempend. De geluidsisolatie van de brievenbus is Dn,e,w = 56dB.

Het strakke design van de Homebox zorgt voor een tijdloze en moderne uitstraling. De buitenklep is gemaakt van hoogwaardig geborsteld aluminium en de kokerconstructie is vervaardigd uit ABS kunststof. De binnenzijde is verkrijgbaar in de kleur grijs (RAL 7047), cremewit (RAL 9001) en wit (RAL 9010).

Door de verschuifbare kokerconstructie is de Homebox te gebruiken voor meerdere deur- en kozijndiktes. Het bereik is 38mm tot en met 70mm en wordt compleet geleverd met het benodigde bevestigingsmateriaal.
Met de optionele schachtverlenger zijn zelfs dikkere kozijnen of deuren tot 100 mm dik ook voorzien worden van een Homebox.

www.hmbx.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...