Maak kennis met Steigerloos® bouwen

Maak kennis met Steigerloos® bouwen

Gepubliceerd op:

Projecten:
Steigerloos® bouwen is een ontwikkeling van WEBO en multifunctioneel inzetbaar voor (duurzame) nieuwbouw of renovatie van bouw- en utiliteitsprojecten. Ook bouwplaatsen met geen tot weinig ruimte lenen zich uitermate goed voor dit product. Door de hoge bouwsnelheid en mogelijkheid van bouwen zonder steigers kan dit alles kan gerealiseerd worden met de minste overlast voor de bewoners en omgeving.

Compleet industrieel:                                                                                                                                                   
Het complete product in een LEAN-productieproces vervaardigd. En bestaat uit duurzame materialen. Het HSB-element (houtskeletbouw) heeft een zeer hoge Rc-waarde afgestemd op de EPG-berekening van het gebouw. Inbouwen van houten, aluminium of kunststof kozijnen inclusief beglazing en waterslagen geschiedt in de moderne fabriek van WEBO. De buitengevel kan worden voorzien van stucwerk, minerale gevelstenen of ieder type beplating.

Garanties:                                                                                                                                                                        
Al het toegepast hout wordt geleverd met een het duurzaamheidscertificaat PEFC™ of FSC®. Het product is voorzien van een KOMO-certificaat en wordt geleverd met verzekerde garantie.

Engineering 3D / BIM:                                                                                                                                                   
De engineering van de gevelelementen vindt plaats met behulp van 3D-software en kan hierdoor perfect worden ingeladen vanuit uw BIM-model. Hierdoor worden de faalkosten tot een minimum beperkt en een perfecte passing gegarandeerd

Een greep uit ons leveranciersregister

Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
Breijer Bouwkundige brandveiligheid
Breijer Bouwkundige Brandveiligheid voorziet jouw pand(en) van brandwerende voorzieningen ...
Airofill® supreme insulation
Airofill® supreme insulation is de bewezen oplossing voor woningcorporaties die streven naar een duurzamere toekomst ...