Unaniem besluit Woonmeij maakt NEH nieuwe ICT-partner

Unaniem besluit Woonmeij maakt NEH nieuwe ICT-partner

Gepubliceerd op:

Onlangs bezocht een delegatie van Woonmeij het Leusdense NEH voor de ondertekening van een meerjarig contract. De keuze voor NEH was volgens Mark Wonders, directeur-bestuurder bij Woonmeij, een hele logische: “Jullie staken met kop en schouders boven alles en iedereen uit en dat leidde bij de beoordeling tot een makkelijk en unaniem besluit.”

Woonmeij, in 2018 ontstaan vanuit een fusie tussen bouwvereniging Huis & Erf en Wovesto, startte in de zomer van 2018 een onderzoek naar een leverancier die beter bij de organisatie zou passen. Mark Wonders ligt toe: “Het draagvlak binnen de organisatie was in onze zoektocht groot. Kosten en kwaliteit waren voor ons niet in verhouding en te veel ICT-vragen werd door onze mensen zelf opgelost. In ons onderzoek kwam NEH in twee best practices naar voren en daarbij was onder andere collega corporatie Area Wonen erg positief.”

Het was voor NEH vervolgens taak om deze positieve geluiden te bevestigen. Een taak die volgens Karl-John Burgmans, Projectmanager Vastgoed en I&A Specialist bij Woonmeij, werd volbracht: “Jullie beten bij de presentaties van verschillende partijen het spits af en legden de lat direct heel erg hoog. Het belang van security en jullie visie op de werkplek spraken direct aan. Daarnaast maakten jullie onderscheid met de rolverdeling tijdens de presentatie, dit liet meteen zien hoe goed jullie met elkaar samenwerken.”

Kernwaarden worden geleefd
Burgmans vond daarnaast de kernwaarden van NEH erg sprekend: “Lef toonden jullie door te kijken naar toekomstige mogelijkheden, hoe je als organisatie slimmer kunt werken en hoe NEH daarop anticipeert. Betrouwbaar kwam naar voren in de inrichting van jullie dienstverlening en jullie inleving in en meedenken met woningcorporaties laten jullie Betrokkenheid zien.”

De zichtbaarheid van de kernwaarden schept volgens Mark Wonders wel hoge verwachtingen: “Het is leuk om te zien hoe jullie het op kantoor ingeregeld hebben en dat voelt wel heel erg goed. Tegelijk wekt dit wel een hele hoge verwachting. We maken een enorme sprong vooruit in het gevoel van dienstverlening en een partner die ons dagelijks ondersteunt bij een middel waar we niet zonder kunnen. Ik verwacht dan ook dat onze medewerkers in het dagelijkse werk zullen merken dat we anders werken.”

Vakkundigheid biedt vertrouwen
Controller Egi Kluijtmans en I&A Specialist Tim Standhart bevestigden tijdens de contractondertekening de vakkundigheid van NEH. Kluijtmans: “Deze samenwerking zal ons ook verder helpen in het voldoen aan de AVG en het hanteerbaar houden. Jullie parate kennis op het vlak van AVG en vooruitstrevendheid in deze spraken mij als controller zeer aan.”

Standhart voegt daaraan toe: “Jullie vakkundigheid en manier van meedenken bevallen mij goed. We hebben het vertrouwen dat NEH een partner in control is. Iedereen die aan tafel zat tijdens onze gesprekken had goed in de smiezen hoe de processen werken.”

“Samenvattend”, sluit directeur-bestuurder Wonders af. “We kunnen niet wachten tot we overgaan naar de nieuwe omgeving.”

Over Woonmeij
Woonmeij is een woningcorporatie met ruim 5100 woningen in de gemeentes Meierijstad (regio’s Schijndel en Sint-Oedenrode) en Sint-Michielsgestel. Met hart voor wonen draagt Woonmeij graag haar steentje bij aan de woonwensen van onze huurders en woningzoekenden. Woonmeij werkt nu en in de toekomst aan een ruime keuze in voldoende, betaalbare en duurzame woningen.

Over NEH
NEH is een gestaag groeiende ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in het outsourcen binnen de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Met ondersteuning van toetsenbord tot applicatie blinkt NEH uit in het ontzorgen van eindgebruikers.

Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Tenten Solar Zonnepanelen B.V.
Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...