Duurzaam gevelonderhoud door Caparol gevelisolatie

Gepubliceerd op:

De gevel is het gezicht van iedere woning. Alle reden om te zorgen voor een mooie en effectieve bescherming. Op steeds meer gebouwen zorgen gevelisolatiesystemen voor deze bescherming of te wel voor duurzaam gevelonderhoud. Thermische gevelisolatiesystemen bestaan al sinds meer dan een halve eeuw en zijn inmiddels flink ingeburgerd in heel Europa, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Labelsprong door gevelisolatie
Met gevelisolatiesystemen van Caparol levert uw gebouw opzienbarende energieprestaties. Een gevelisolatiesysteem zorgt voor wooncomfort, een behaaglijk binnenklimaat en een lagere energierekening.  Zo kunnen woningen met buitengevelisolatie als onderdeel van een renovatie een flinke labelsprong maken. 

Alle vormen en gevelafwerkingen
Duurzaam gevelonderhoud heeft uiteenlopende aspecten. Met de gevelisolatiesystemen van Caparol kiest u niet alleen voor economisch voordeel, maar ook voor een fraaie gevel, die gedurende lange tijd schoon en kleurstabiel blijft.
  • Ruime creativiteit door vrijwel alle vormen en afwerkingen, onder meer sierpleisters met verschillende structuren en baksteenimitatie, waarbij een volledige match met vrijwel elk type baksteen mogelijk is.
  • Kleurvast: Caparol buitenmuurverven zorgen voor een ideale en kleurstabiele eindafwerking op gevelisolatie. Ook donkere kleuren kunnen met een gevelisolatiesysteem van Caparol worden toegepast.
  • Slagvast, bestand tegen weersinvloeden en mechanische belastingen.
  • Bestand tegen mos, algen en atmosferische vervuiling.
Ook voor stevige impact en weersinvloeden
Caparol biedt meerdere opties om een thermisch gevelisolatiesysteem optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan de soms stevige impact van zijn omgeving.

Caparol biedt u voor duurzaam gevelonderhoud een ruime keuze aan gevelisolatiesystemen. Wilt u meer informatie over onze gevelisolatiesystemen, neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers en vraag naar de brochure.

Een greep uit ons leveranciersregister


Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken ...

Zehnder Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen ...

BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...