Ad Hoc: 25 jaar ervaring in leegstandbeheer

Ad Hoc: 25 jaar ervaring in leegstandbeheer

Gepubliceerd op:

Ad Hoc, marktleider in leegstandbeheer, viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Dit doet zij met verschillende acties die verdeeld over het jaar plaatsvinden. Zo zet Ad Hoc na het succes van vorig jaar de masterclass Leegstand voor woningcorporaties voort. De eerste masterclass van dit jaar vindt op 12 maart plaats in Limburg.

Leegstand is actueel, ook 25 jaar na de oprichting van Ad Hoc. De behoefte aan een betrouwbare leegstandbeheerder blijft en neemt zelfs toe gezien de vele operationele en juridische uitdagingen rondom leegstand. Ad Hoc biedt de oplossing waar opdrachtgevers naar op zoek zijn en neemt de zorg voor hun leegstaand pand uit handen. Ad Hoc heeft in haar bestaan meer dan tien miljoen vierkante meter op professionele wijze voor haar opdrachtgevers beheerd en door heel Nederland representatieve bewoners en ondernemers geplaatst. Met tien regiokantoren is Ad Hoc marktleider in Nederland. Naast de groei die Ad Hoc in Nederland doormaakte heeft het bedrijf ook internationaal activiteiten ontplooid en zich zowel in Nederland als het buitenland verder geprofessionaliseerd.

Ad Hoc Toezicht en Cyclops
Maar Ad Hoc is meer. Naast beheer van leegstaande woningen en kantoren is Ad Hoc ook gespecialiseerd in toezicht. Staat een aantal woningen bijvoorbeeld voor een periode leeg in afwachting van sloop, dan kunnen toezichthouders en camera- en alarmsystemen ervoor zorgen dat ook in die tijd krakers en vandalen geen kans krijgen.

In samenwerking met Cyclops biedt Ad Hoc Toezicht u de mogelijkheid om door een combinatie van mens en hightech systemen de leegstandrisico’s te beperken. De aanwezigheid van toezichthouders werkt drempelverhogend voor ongewenste personen om uw terrein te betreden. Wanneer er zich onverwacht toch onregelmatigheden voordoen, registreren de speciaal ontwikkelde hightech camerasystemen dit direct. Door de combinatie van toezichthouders en camera- en alarmsystemen worden de leegstandsrisico’s nog meer beperkt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Ad Hoc biedt of over de jubileumactiviteiten, ga dan naar www.adhocbeheer.nl.
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/verhuur/ad-hoc-beheer

Een greep uit ons leveranciersregister

Dakmerk
DAKMERK. Hét keurmerk voor platte daken ...
Zoontjens
Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...
Fito Products
Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten ...