Woongoed Middelburg en NEH Shared Services slaan samen de eerste paal

Woongoed Middelburg en NEH Shared Services slaan samen de eerste paal

Gepubliceerd op:

Na een gedegen selectietraject heeft Woongoed Middelburg besloten om haar kantoorautomatisering te outsourcen naar de private Cloud van NEH Shared Services. Met deze keuze is “de eerste paal geslagen” om met de nieuwe digitale strategie voorwaarts te gaan. Tijdens een feestelijk samenzijn is er op 18 november 2015 een meerjarig contract ondertekend tussen de Zeeuwse woningcorporatie en de ICT dienstverlener uit Leusden.

“Met de ondertekening van deze overeenkomst hebben we “een eerste paal geslagen” in de nieuwe digitale strategie van Woongoed. Binnen deze nieuwe strategie zullen wij onder andere overstappen naar een nieuw ERP systeem en dan is het heel fijn dat de kantoorautomatisering goed geregeld is”, legt Eric de Ceuster, directeur-bestuurder van Woongoed Middelburg, uit.

De voornaamste reden om voor NEH te kiezen lag volgens de directeur-bestuurder aan de klik in de cultuur: “Doorslaggevend was dat NEH heel goed bij de gewoonten en taal van onze gebruikers aansluit. Daarnaast wist NEH ons heel goed duidelijk te maken waarom zij dé ICT partner voor ons zouden zijn; de aantoonbare staat van dienst, meerdere inhoudelijke plussen op de aangeboden dienst gecombineerd met een marktconforme prijs, waren hierin voor ons zeer overtuigende punten.”

Herman Daamen, manager Middelen bij Woongoed Middelburg, zegt hierover: “Doordat jullie heel goed weten wat er speelt in deze sector, kunnen jullie de snelle ontwikkelingen voor ons bijhouden en ons ontzorgen bij onze dagelijkse werkzaamheden. Wij hoeven straks niet meer zelf onder de motorkap te kijken, omdat jullie ervoor zorgen dat het allemaal goed werkt.”

Petrie Pijnenborg, manager Tevreden Klant vult aan: “Jullie presentatie viel op door de sfeer waarin je je bedrijf hebt laten zien. Niet alleen door een korte bedrijfsfilm en jullie zelfverzekerdheid, het laten presenteren door jullie manager ServiceDesk is een heel goede zet geweest. Daardoor kregen we een compleet en genuanceerd beeld bij NEH als bedrijf”.

Over Woongoed Middelburg
Woongoed Middelburg is een woningcorporatie die zich richt op betaalbare huisvesting voor mensen met een laag inkomen. Daar is de vastggoedstrategie op gericht. Bij de klantbenadering is het uitgangspunt: standaardisatie waar dat kan en maatwerk waar dat nodig is. In de organisatorische vertaling van de strategie is afhankelijk van de aard van de activiteiten een mix gekozen van in- en uitbesteding. De inbesteding sluit veelal aan op het sociale profiel van Woongoed Middelburg, terwijl de uitbesteding veelal raakt aan de kwaliteit en/of continuïteit van de bedrijfsvoering. Woongoed Middelburg verhuurt en beheert ongeveer 6300 verhuureenheden.Over NEH Shared Services B.V.
NEH Shared Services B.V. ontzorgt al 11 jaar woningcorporaties op het gebied van de ICT. Met ruim 55 medewerkers ondersteunt NEH meer dan 50 corporaties met onder andere Kantoorautomatisering in de Cloud, gebruikersondersteuning, back-up en replicatie en uitwijk, informatiebeveiliging en informatiemanagement. Ervaring met zeven van de negen primaire pakketten en meer dan 400 verschillende applicaties gehost in haar datacenter is NEH de meest ervaren partner voor elke woningcorporatie.

Een greep uit ons leveranciersregister

Breijer Loodgieters
Breijer biedt u alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. We renoveren bitumen en zinken dakbedekkingen ...
NIBE Energietechniek
Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...
Breman Installatiegroep
Breman Woningbeheer; uw partner voor service- en installatiewerkzaamheden ...