Projectcommunicatie in de bouw door stoere vrouwen

Projectcommunicatie in de bouw door stoere vrouwen

Gepubliceerd op:

Stoere vrouwen zorgen voor effectieve projectcommunicatie in de bouw.

Ladies@Work staat voor effectieve projectcommunicatie in de bouw en werkt in opdracht van woningcorporaties, gemeenten, adviesbureaus en bouwbedrijven. Een enthousiast en flexibel team van vrouwen volgde diverse trainingen aan de Ladies@Work Academy.

Ladies@Work:

Stoere vrouwen zorgen voor effectieve projectcommunicatie in de bouw

Ladies@Work staat voor effectieve projectcommunicatie in de bouw en werkt in opdracht van woningcorporaties, gemeenten, adviesbureaus en bouwbedrijven. Een enthousiast en flexibel team van vrouwen volgde diverse trainingen aan de Ladies@Work Academy. Ellen Bettonville die het concept heeft bedacht werkt samen met managing partner Karin Cramer.

Efficiency
Ellen Bettonville legt uit: "Er is veel tijd en geld te winnen door goede communicatie met bewoners die te maken krijgen met werkzaamheden in en rond hun woning. De juiste informatie op het goede moment, de keuze van middelen, afspraken nakomen, voorlichting en aandacht voor de persoonlijke situatie van de betrokken bewoners zijn essentieel om dit soort werkzaamheden goed te laten verlopen. Een projectleider is vaak gefocust op voortgang van de planning, budgetbewaking en samenwerking met onderaannemers. Het team van Ladies@Work zorgt voor de totale projectcommunicatie. Daarmee ontstaat de juiste balans tussen alle belangrijke aspecten van een renovatie-, onderhoud- of bouwproject. We hebben in de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan en geven zelfs garanties af, omdat we zeker weten dat een project succesvol wordt afgerond als Ladies@Work wordt ingeschakeld voor de projectcommunicatie."

Bouwstenen
Niet iedere opdracht vraagt dezelfde aanpak. Daarom kunnen opdrachtgevers kiezen uit bouwstenen die passen bij hun projectaanpak. Vervolgens worden deze bouwstenen allemaal in eigen studio onder één paraplu uitgevoerd, passend in de huisstijl en bij het imago van de opdrachtgever.

Werkgebieden
In de provincie Utrecht zijn meerdere teams van Ladies@Work aan het werk op bouw- en renovatieprojecten.  Karin Cramer: "De formule is nu ook voor opdrachtgevers uit andere regio's binnen handbereik. In 2012 verwachten wij flink door te kunnen groeien. Ik geloof écht in de kracht van dit concept, juist omdat het zich in de praktijk al heeft bewezen als een succesvolle formule!”

Meer informatie is te vinden op www.ladiesatwork.eu

Een greep uit ons leveranciersregister

CascoTotaal
Snel, flexibel en efficient bouwen ...
FERLEM International BV
Kies je voor Ferlem, dan kies je voor duurzaamheid, circulariteit, nul-op-de-meter ...
RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!