Ad Hoc breidt productaanbod uit met Ad Hoc Security

Ad Hoc breidt productaanbod uit met Ad Hoc Security

Gepubliceerd op:

Vandaag introduceert Ad Hoc, marktleider in leegstandbeheer, het nieuwe product Ad Hoc Security met een eigen ND-nummer en officiële VCA-certificatie. Met deze uitbreiding van het productaanbod levert Ad Hoc nu ook totaaloplossingen op het gebied van beveiliging van vastgoed.

Een leegstaand pand of een pand dat gedeeltelijk in gebruik is: elke situatie vraagt om een specifieke aanpak op het gebied van veiligheid. Leegstandbeheerder Ad Hoc realiseert zich dit als geen ander. Met het nieuwe beveiligingsproduct Security geeft het bedrijf gehoor aan een wens vanuit klanten om ook op het gebied van beveiliging voorop te lopen.

Altijd een passende oplossing
Met een nieuw totaalpakket aan producten, waaronder gecertificeerde beveiligers, hondenbeveiliging, technische beveiliging, toezichthouders, bedrijfsnoodplannen en advies, biedt Ad Hoc nu alle vormen van dienstverlening aan op het gebied van beveiliging van vastgoed. Samen met klanten wordt een risicoanalyse opgesteld om de best mogelijke beveiligingscombinatie te kunnen bieden. Op die manier wordt gehoor gegeven aan de vraag uit de markt naar zwaardere beveiligingsmaatregelen en kunnen klanten nu zowel binnen als buiten de leegstandperiode bij
Ad Hoc terecht.

Hans Spanjersberg, General Manager Ad Hoc: “Met de introductie van het product Security is Ad Hoc de eerste leegstandbeheerder in het bezit van een VCA-certificaat en voldoet daarmee aan alle geldende voorschriften op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Een eigen ND-nummer zorgt voor de officiële status van beveiligingsorganisatie. Daar zijn we trots op!”

Over Ad Hoc
Ad Hoc is sinds 1990 marktleider in het beheer van leegstaand vastgoed. Met producten zoals Beheer, Security en Tijdelijke Verhuur, biedt Ad Hoc voor elke vorm van leegstand een effectief en kostenefficiënt leegstandadvies. Leegstandbeheer van Ad Hoc betekent bescherming van vastgoed tegen diefstal, vandalisme en kraak en zorgt ook voor het op peil houden van de leefbaarheid in de wijk. Met een eigen Juridische Afdeling, een Mobiele Technische Dienst en landelijk tien vestigingen is Ad Hoc het enige bedrijf in deze branche dat landelijke dekking biedt. Ad Hoc zorgt voor ruimte. www.adhocbeheer.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

IVVD Opleidingscentrum / Studio
IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers ...
Quality Creations International
Producten die het eenvoudig mogelijk maken brandveilig te leven ...
PAM Galerij en Balkonverhoging B.V.
Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...