Techem digitaal; het wordt zoveel makkelijker voor u!

Techem digitaal; het wordt zoveel makkelijker voor u!

Gepubliceerd op:

Wij gaan steeds meer en meer digitaal. U toch ook? U heeft het misschien al gemerkt met het opgeven van de energiekosten/tarieven, het digitaal ontvangen van de jaarlijkse afrekeningen of onze mail to pay service. Allemaal stappen die we ondernemen om alles rondom de jaarlijkse eindafrekening voor u gemakkelijker te maken.

Aanleveren gegevens voor de afrekening
U was gewend dat u eenmaal per jaar een enveloppe ontving met daarin uitgeprinte formulieren voor het invullen van de bewonersgegevens en het opgeven van de kosten. De laatste tijd gaat dit gelukkig al veel via de e-mail. Nu plaatst u ook de bestanden op een beveiligde SFTP server. Deze is uiteraard geheel AVG proof. Naast deze mogelijkheid biedt Techem u ook een Sharepoint aan om deze gegevens met ons te delen.

De afrekening digitaal
Ons doel is een eerlijke en betrouwbare afrekening te produceren en deze aan u te leveren. Dit aanleveren gebeurt nog heel veel op papier. Wij willen hier zoveel mogelijk vanaf en veel van onze klanten bieden hun bewoners dan ook al een persoonlijke digitale toegang aan waarin ook persoonlijke documenten worden gearchiveerd.
Om de warmtekostenafrekening tot deze persoonlijke documenten toe te voegen worden deze veelal gescand en handmatig toegevoegd. Erg arbeidsintensief en dus kostbaar.

Dit kan anders, maar hoe?

Elke individuele afrekening krijgt een unieke bestandsnaam met uw kenmerk. Door middel van een QR code of barcode is deze eenvoudig digitaal te versturen en te archiveren. Op deze manier zorgen we er samen voor dat de afrekeningen eenvoudiger bij uw bewoners komen en zorgen we samen voor minder papier en energie!

De opvolger van de acceptgiro
Klanten waarbij wij het financiële traject afhandelen kennen het wel; de acceptgiro die naar bewoners werd verstuurd voor het innen van de voorschotten. Ook hier zien we een verschuiving naar de digitale mogelijkheden. Techem maakt vanaf nu gebruik van de slimme betaalmethoden van Mail to Pay. Bewoners betalen digitaal hun voorschotten snel, gemakkelijk en veilig (AVG proof).

Meer info? Neem contact met ons op!
info@techem.nl, 076-5725800

Een greep uit ons leveranciersregister

Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...