Alsecco breidt collectie opnieuw uit

Alsecco breidt collectie opnieuw uit

Gepubliceerd op:

Na de opzienbarende doorbraak in 2015 van de steenstrips in de Nederlandse nieuwbouw- en renovatiemarkt, heeft alsecco het assortiment gevelafwerkingen aanzienlijk uitgebreid. Naast steenstrips en natuursteen zijn in de ‘Collection Alsecco’ diverse pleisterafwerkingen te vinden. Alle producten van alsecco kunnen deel uitmaken van een geïntegreerd gevelisolatiesysteem, waarmee gebouwen aanzienlijk energiezuiniger worden.

Complete collectie gevelafwerkingsvarianten
Om de nieuwe, uitgebreide collectie onder de aandacht te brengen, heeft alsecco een brochure samengesteld waarin alle gevelafwerkingsvarianten te zien zijn. De ‘Collection Alsecco’ is een combinatie van steenstrips, klinkers, natuursteen, pleister en glas. Rob van Kuik, key-accountmanager van alsecco, verwacht dat de vraag naar gevelisolatiesystemen sterk zal blijven toenemen. “We hebben met alsecco efficiënte geveloplossingen in huis voor renovatie en nieuwbouw,” zegt Van Kuik. “We hebben vastgoedeigenaren, ontwerpers en planologen écht iets te bieden. Met een systeem van alsecco geef je uitstraling aan een nieuw gebouw, maar je kunt het ook gebruiken om de waarde van bestaande gebouwen te beschermen en te herstellen.”

Energiebesparing
Op dit moment zijn in Nederland vooral de steenstrips van alsecco populair. Het uiterlijk is nauwelijks te onderscheiden van conventionele baksteengevels. Daardoor zijn de systemen al op grote schaal te zien, van woningen tot commercieel vastgoed en van industrie tot cultureel erfgoed. Met een doordacht gevelisolatiesysteem kan een bestaande woning een ‘energielabelsprong’ maken van G naar A.

DAW
Alsecco is onderdeel van het Duitse familiebedrijf DAW, dat al meer dan vijftig jaar voorop loopt bij het ontwikkelen van gevelsystemen. DAW is met het merk alsecco actief als ontwerper, fabrikant en distributeur. Het assortiment omvat zowel de (niet zichtbare) isolatiesystemen als de afwerking van de gevel. Voor DAW is duurzaamheid al sinds jaar en dag een belangrijke ondernemingsdoelstelling.

De nieuwe brochure is op te vragen via info@alsecco.nl.

DAW Coatings Nederland B.V.
Postbus 1122 NL - 3860 BC Nijkerk
Tel: +31 (0)33 - 247 50 00 Fax: +31 (0)33 - 245 18 33
E-mail: info@alsecco.nl Website: www.alsecco.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Kingspan Light + Air
Experts op het gebied van brandveiligheid, daglichtconstructies, klimaattechniek, zonwering & louvre ...
S&P Holland B.V.
Soler & Palau, de grootste fabrikant van ventilatoren van Europa ...
Duco Ventilation & Sun Control
Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...