Falco fietsenstallingen bij verschillende wooncomplexen in Amersfoort

Falco fietsenstallingen bij verschillende wooncomplexen in Amersfoort

Gepubliceerd op:

Falco levert veel van haar producten aan Verenigingen voor Eigenaars en woningcorporaties. Dit gaat dan bijvoorbeeld om zitbanken, picknicktafels, fietsenstallingen, fietsenrekken, handbediende slagbomen en parkeerbeugels.

Onderstaand enkele voorbeelden van diverse Falco producten die geplaatst zijn op het buitenterrein of in de stalling van een appartementencomplex.



Falco heeft ook een aantal oplossingen voor wanneer er een grote behoefte is aan veel fietsparkeerplaatsen. Met onze compacte fietsparkeersystemen kan er veel ruimte worden bespaard en wordt de beschikbare ruimte goed benut. Onze producten FalcoMaat 2.0, de Falco ophangrail, FalcoHook en onze etagerekken zijn allemaal ruimtebesparend.

Producten zoals banken en fietsenrekken zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.

Project
In opdracht van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn er diverse Falco overkappingen geplaatst bij appartementen complexen in Amersfoort. In de overkappingen kunnen bewoners veilig en droog hun fietsen en scooters parkeren.

Er zijn bij vier verschillende appartementencomplexen fietsoverkappingen geplaatst, samen hebben deze overkappingen capaciteit om 308 fietsen en 35 scooters te stallen. Naast de overkappingen zijn er ook fietsenrekken geleverd voor in de fietsenstallingen.



Wilt u meer advies over de inrichting van de publieke ruimte in uw gemeente? Neem contact op met ons voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Buitenterrein woningbouw” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen.

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...