Grote verduurzamingsopgave voor corporaties

Grote verduurzamingsopgave voor corporaties

Gepubliceerd op:

Woningcorporaties gaan gas geven en de woningbouw flink opvoeren. Volgens de Woonagenda 2017-2021 zullen er jaarlijks ongeveer 34.000 woningen bij worden gebouwd. Daarnaast is er een grote verduurzamingsopgave. In 2050 zullen alle corporatiewoningen CO2-neutraal zijn. Dit betekent werk aan de winkel, echter kan dit niet zonder de juiste en actuele kennis!

De Vastgoed Business School biedt verschillende opleidingen en cursussen aan om over de juiste (vastgoed) kennis te beschikken. Met deze kennis op zak kunt u de woningbouw- en verduurzamingsopgave aan!

Business Case voor Vastgoedontwikkeling
Projectontwikkeling gaat om het maken van keuzes, het creëren van kansen en om het toepassen van nieuwe inzichten tijdens steeds veranderende marktomstandigheden en wet- en regelgeving. Het beheersen van bijbehorende risico’s en een juiste samenwerking tussen verschillende actoren mag daarbij niet uit het oog worden verloren. Schrijf tijdens deze opleiding onder begeleiding van professionals een business case die u direct in de praktijk kunt gebruiken om integrale vastgoedprojecten te realiseren en te verbeteren. Ook is er tijdens deze opleiding aandacht voor duurzaamheid en de kansen van een circulaire economie.

Volg nu deze of een van onze andere opleidingen en beschik over de juiste kennis!


Een greep uit ons leveranciersregister

Daikin Nederland
Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in ...
NEH Shared Services
Wij ontzorgen al meer dan 65 woningcorporaties op het gebied van: cloudservices ...
Crew-B
Wij verbinden bestaand en nieuw vastgoed met BIM in de beheerfase ...