Intergas Verwarming B.V.

  1. Leveranciers »
  2. CV »
  3. Hoog Rendement Verwarmingsketels »
  4. Intergas Verwarming B.V.

Intergas Verwarming B.V.

Bezoekadres
Europark Allee 2
7742 AA Coevorden
Corr.adres
Postbus 6
7740 AA Coevorden
Contactgegevens
Telefoon: (0524) 51 23 45
Intergas CV ketels met hoog rendement
Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. Vanaf begin jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement CV ketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels.

Innovatie als traditie
Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische ontwikkelingen. En dit alles heeft maar één doel: u van betrouwbare warmte voorzien.

Ketels met unieke warmtewisselaar
Intergas maakt in zijn producten gebruik van zijn eigen gepatenteerde dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Deze unieke warmtewisselaar zorgt voor minimalisatie van warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Het cv-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Hierdoor wordt een ongekend hoog rendement gerealiseerd, kenmerkend voor de HR-ketels van Intergas.

Duurzame CV ketels
Bij Intergas Verwarming staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze HR-ketels dragen stuk voor stuk bij aan het verminderen van CO2-uitstoot door de zeer zuinige werking. Met het toepassen van een Intergas Kombi Kompakt kan in veel gevallen al een besparing gerealiseerd worden die ruimschoots ligt boven de door de overheid uitgesproken ambitie van een besparing van 20% op CO2-uitstoot per woning.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...

We hebben oplossingen voor elk dak, onder één dak ...

Derbigum Nederland B.V. is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking ...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties ...

MASTUM ontzorgt u graag door samen met u de staat van de daken in kaart te brengen ...