Intergas Verwarming B.V.

  1. Leveranciers »
  2. CV »
  3. Hoog Rendement Verwarmingsketels »
  4. Intergas Verwarming B.V.

Intergas Verwarming B.V.

Bezoekadres
Europark Allee 2
7742 AA Coevorden
Corr.adres
Postbus 6
7740 AA Coevorden
Contactgegevens
T: (0524) 51 23 45
F: (0524) 51 68 68
Intergas CV ketels met hoog rendement
Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. Vanaf begin jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement CV ketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de nieuwste generatie HR-ketels.

Innovatie als traditie
Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische ontwikkelingen. En dit alles heeft maar één doel: u van betrouwbare warmte voorzien.

Ketels met unieke warmtewisselaar
Intergas maakt in zijn producten gebruik van zijn eigen gepatenteerde dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Deze unieke warmtewisselaar zorgt voor minimalisatie van warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Het cv-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Hierdoor wordt een ongekend hoog rendement gerealiseerd, kenmerkend voor de HR-ketels van Intergas.

Duurzame CV ketels
Bij Intergas Verwarming staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze HR-ketels dragen stuk voor stuk bij aan het verminderen van CO2-uitstoot door de zeer zuinige werking. Met het toepassen van een Intergas Kombi Kompakt kan in veel gevallen al een besparing gerealiseerd worden die ruimschoots ligt boven de door de overheid uitgesproken ambitie van een besparing van 20% op CO2-uitstoot per woning.

Word lid en profiteer

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen.

Een greep uit ons leveranciersregister


Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in de waterdichting van daken...

BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...

IMI Hydronic Engineering is een wereldwijde aanbieder en specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...

Een lagere energierekening dankzij de EnergieTest ...

Solviteers helpt woningcorporaties met de realisatie van deze ICT-omgeving. Wij hebben veel ervaring...