Kanaalreiniging door Polygon voor een veilig binnenklimaat

Kanaalreiniging door Polygon voor een veilig binnenklimaat

Gepubliceerd op:

In deze bijzondere tijden worden we ons extra bewust van het belang van schone luchtkwaliteit. En nu we meer dan normaal thuis leven en werken, weten we de veiligheid van ons binnenklimaat goed te waarderen.

Polygon helpt de luchtkwaliteit van woningen en appartementsgebouwen gezond te houden middels periodieke professionele reiniging van aircosystemen, ventilatiekanalen, mechanische ventilatieboxen of WTW installaties. Ophopende vervuiling in kanalen brengt een hogere kans op verspreiding van schadelijke bacteriën en virussen en schimmels in leefruimten en een mogelijke kans op gezondheidsklachten. Het systeem kan ook eerder vervuild raken, doordat we meer thuis zijn en daardoor meer stof verspreiden. Voor een goede ventilatie, koeling of afzuiging is het daarom belangrijk om op tijd controle en onderhoud uit te voeren.

Wat zijn de voordelen van kanaalreiniging?
  • Het systeem gaat langer mee;
  • Betere hygiëne;
  • (Verdere) verspreiding van schadelijke bacteriën, virussen en schimmels wordt voorkomen;
  • Een beter binnenklimaat omdat een gereinigd systeem de juiste hoeveelheid vocht afvoert;
Polygon is al meer dan 60 jaar specialist op het gebied van brand en waterschade en biedt ook tijdelijke klimaatoplossingen. Kanalen reinigen is een van de werkzaamheden die we veelvuldig uitvoeren. Niet alleen na brand of waterschade, maar ook voor periodiek onderhoud aan aircosystemen, ventilatiekanalen, mechanische ventilatieboxen of WTW installaties is Polygon in te schakelen en staan onze collega’s altijd voor u klaar.

Interesse of meer informatie gewenst?
Bekijk onze website voor meer informatie over kanaalreiniging door Polygon.


Een greep uit ons leveranciersregister

Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
ACQOM Trading B.V.
Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...