Nieuwe kunststof kozijnen? Met het VKG Keurmerk zit u zeker goed

Nieuwe kunststof kozijnen? Met het VKG Keurmerk zit u zeker goed

Gepubliceerd op:

Wanneer er kozijnen aangeschaft of vervangen moeten worden, gaat de keuze van leverancier ervan natuurlijk niet over één nacht ijs. U wilt zeker weten dat uw leverancier de beste kwaliteit kozijnen levert en de montage perfect wordt uitgevoerd.

Heeft de leverancier het VKG Keurmerk, dan weet u zeker dat u goed zit.

Het VKG Keurmerk© staat voor integrale kwaliteit van kunststof kozijnen, ramen en deuren. De totale keten van bedrijven uit de toelevering, de kozijnproductie en de montage is gesloten. Met het VKG Keten Keurmerk certificaat dat de gebruiker na oplevering ontvangt, biedt de VKG alle partijen de zekerheid van kwaliteit.

Zo werkt het VKG Keurmerk
  • ZEKER VAN GECONTROLEERDE KWALITEIT
    Het hele proces van productie tot en met montage wordt door de VKG onafhankelijk gecontroleerd. Controle op de productie van de kunststofprofielen, de productie van de kozijnen, ramen en deuren. Tot slot wordt er gecontroleerd door onafhankelijke keurmeesters op de montage van de VKG Keurmerk kozijnen.
  • ZEKER VAN GEDIPLOMEERDE MONTEURS
    De kwaliteit van uw kunststof kozijn is gecontroleerd maar de montage is minstens zo belangrijk. Daarom werken alle VKG Keurmerkbedrijven met VKG gediplomeerde monteurs. De monteurs werken conform de kwaliteitseisen en adviezen die opgesteld zijn door het VKG Keurmerk. Kwaliteit gegarandeerd.
  • ZEKER VAN GARANTIE EN WAARBORGFONDS
    Het Waarborgfonds biedt financiële zekerheid voor particuliere klanten. Volgens het Waarborgfonds van het VKG Keurmerk mag uw aanbetaling maximaal 30% zijn bij opdrachtverlening. Mocht de VKG Keurmerk leverancier zijn verplichtingen niet kunnen nakomen, dan garandeert het Waarborgfonds van het VKG Keurmerk dat de opdracht voor de resterende betaling wordt overgenomen door een andere VKG Keurmerk leverancier. Mocht dit niet mogelijk blijken ontvangt u uw aanbetaling terug.
Opleverapp vergemakkelijkt het oplever- en controleproces
In aanvulling op het VKG Keten Keurmerk heeft de VKG de digitale VKG Opleverapp ontwikkeld. De app vergemakkelijkt het hele oplever- en controletraject voor alle partijen in de keten. Het biedt de eindgebruiker, maar ook de professionele opdrachtgever de zekerheid van de kwaliteit waar het VKG Keurmerkcertificaat voor staat. Van toeleverancier tot fabrikant en van dealer tot montagebedrijf. Alle schakels in de keten worden nauwkeurig gemonitord.

Het VKG Keurmerk opleverdossier is zo vormgegeven dat het past als een bouwsteen in het opleverdossier zoals de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen voorschrijft.

Nieuwsgierig geworden of wilt u graag nog meer weten over het VKG Keten Keurmerk en/of de digitale Oplever App? Bekijk deze introductiefilm of neem contact met ons op!


Een greep uit ons leveranciersregister

Aon
Dragen wat je kunt, verzekeren wat je moet ...
Inspectus
Specialist in asbest, houtaantasters en kruipruimtes ...
Unexus
Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...