Advies op Maat-project WoonEnergie succesvol

Advies op Maat-project WoonEnergie succesvol

Gepubliceerd op:

WoonEnergie doneert een cheque ter waarde van 2.519 euro aan de voedselbank in Amersfoort. Het bedrag is opgehaald door een Advies op Maat-project dat de energieleverancier voor huurders van de Alliantie in Amersfoort heeft uitgevoerd. Per afgenomen EnergieTest doneert WoonEnergie een euro aan de voedselbank.

Het `Advies op Maat' project startte medio juni. In totaal is aan 13.523 huurders een EnergieTest met daarbij een kosteloos advies op maat aangeboden. De Alliantie en WoonEnergie willen met deze samenwerking een bijdrage leveren aan het verlagen van de energielasten. WoonEnergie is tevreden over de grote deelname aan de EnergieTest.

Om bewoners bewuster te maken van hun eigen energieverbruik, konden zij gebruik maken van een gratis EnergieTest en kregen zij tips over hoe zij hun energierekening kunnen verlagen. De gemiddelde besparing die huurders van de Alliantie kunnen realiseren is 209 euro per jaar. Medio oktober kunnen huurders van de Alliantie in Almere ook gebruik maken van de gratis Energie Test. Na Almere wordt het project uitgevoerd in Amsterdam.

WoonEnergie is in 2002 ontstaan uit de samenwerking van woningcorporaties en Aedes, de brancheorganisatie van woningcorporaties. Dit met het doel huurders energie te leveren tegen lage tarieven en daarmee lagere woonlasten te bewerkstellingen. WoonEnergie levert stroom en gas aan ruim 73.000 huishoudens die huren bij ruim honderd corporaties.

Een greep uit ons leveranciersregister

IsoBouw Systems BV
IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...
Weikhoplex
De nieuwe generatie dak- en gevelprofielen ...
Chapps NV
We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...