Stek en Warmunda willen fuseren

Stek en Warmunda willen fuseren

Gepubliceerd op:

De gemeenten Teylingen, Lisse en Hillegom zijn akkoord met de fusie tussen de woningcorporaties Stek en Warmunda die per 1 januari 2017 moet in gaan. Ook de huurdersorganisaties Warmondig (Warmunda), HBVB (Stek) en de beide Ondernemingsraden hebben positief gereageerd op de adviesaanvraag. De corporaties gaan nu de goedkeuring van minister Blok vragen.

Het fusievoorstel ligt nu ter beoordeling en goedkeuring bij de Autoriteit Woningcorporaties. Deze instelling beoordeelt alle stukken en neemt binnen twee maanden, namens de minister van Wonen, een besluit of de fusie kan doorgaan.

Met de huurdersorganisaties is afgesproken dat er een steunpunt voor huurders in Warmond blijft. Het steunpunt komt op een centraal gelegen locatie in Warmond, maar er is nog geen definitieve keus gemaakt. Uitgangspunt is wel dat de locatie op twee nietaangesloten dagdelen open is. De personeelsleden van Warmunda krijgen na 1 januari 2017 een plek in de nieuwe Stek-organisatie. De fusie heeft verder geen effect op de bestaande afspraken over nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Een greep uit ons leveranciersregister

GEALAN
De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...
SmartDocuments
SmartDocuments is van de grond af aan gebouwd om de documentcreatie te automatiseren ...
GOM Schoonhouden BV
Gom: jouw schoonmaakpartner bij woningcorporaties ...