Duurzaam herstel is geen optie meer

Duurzaam herstel is geen optie meer

Gepubliceerd op:

Bij Midglas is het de nieuwe standaard. Voor woningcorporaties herstellen we met upgrades naar isolatieglas en volgens het keurmerk ‘Groen Gedaan’ van Stichting Duurzaam. Waar mogelijk maken we ook gebruik van circulair glas.


Als marktleider in de glasverzekeringen maken we een duidelijke keuze voor duurzaam, voor onszelf én de gehele glasherstelbranche. Stilzitten is voor ons geen optie. Als nichespeler kunnen we veel impact maken, dus we zetten graag extra stappen. Zo werken we van dichtbij samen met pioniers op het gebied van verduurzaming van glas zoals voor de productie van circulair glas.

Alle woningen voor 2028 minimaal naar energielabel D. Een duidelijke doelstelling uit de Nationale Prestatieafspraken waar we met onze aangesloten glasherstellers graag aan bijdragen. Daarom upgraden we bij herstel laag renderend glas naar HR++ glas. En met het keurmerk ‘Groen Gedaan’ gaan we verder dan dat: o.a. bewust omgaan met grondstoffen, minder energie verbruiken, verspilling voorkomen en hergebruik bevorderen zijn speerpunten. Het gebruiken van circulair glas is dus een belangrijke toevoeging aan de verduurzamingsopgave.

Duurzaam herstel is mogelijk binnen beide producten voor woningcorporaties: de vertrouwde verzekering of nieuwe, modulaire verrekening. Wil je meer info? Kijk op www.midglas.nl/publiekesector of neem contact op met onze Accountmanager Public, Amanda Heideveld, via 06 – 43 62 32 12.


Een greep uit ons leveranciersregister

Veelzijdig galerijvloeren en balkonvloeren voor wbv en vve
Veelzijdig is gespecialiseerd in de aanleg en ophoging van galerijvloeren en balkonvloeren ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...