Mobiliteit en veiligheid staan voorop!

Mobiliteit en veiligheid staan voorop!

Gepubliceerd op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen mobiel is. Maar ook willen we graag een veilige omgeving creëren voor gebruiker, klant en medewerker – dat is prioriteit nummer één bij Noodliften. Onze monteurs gaan altijd aan het werk met de gebruikers in gedachten. Zeker omdat veel van hen ouderen en mindervaliden zijn, wordt er extra aandacht aan de begaanbaarheid van het trappenhuis. 

Er blijven geen losse draden over waar over gestruikeld kan worden. Maar nadat onze monteurs de draden netjes hebben opgebonden en alles netjes weggewerkt is, is hun werk nog niet klaar.

Bewoners krijgen ter plekke een demonstratie van de lift, zodat zij precies weten hoe deze gebruikt kan worden. Ze zijn dan in de gelegenheid om alle vragen te stellen én ze kunnen meteen een testrit maken. Het gebruiken van zo’n lift kan namelijk best spannend zijn. Zijn ze het even vergeten? Bij elke trap hangen wij altijd een instructieformulier op, zodat deze altijd nog even gelezen kunnen worden. Als uw bewoners tóch een helpende hand kunnen gebruiken is er altijd nog onze lifthulp: een stuk extra service. Lifthulpen bieden de bewoners van uw pand een zo breed mogelijke ondersteuning, zoals bijvoorbeeld het bedienen van de lift of om er toch even bij te zijn als deze in gebruik is.

Maar veiligheid begint natuurlijk bij de werkwijze van het installeren van noodliften. Noodliften is als enig bedrijf in Nederland al 15 jaar gecertificeerd installateur van tijdelijke trapliften, trapklimmers en schaarliften. We nemen ons werk erg serieus en zijn hier erg trots op. Onze liften voldoen aan de strengste veiligheidseisen, kwaliteitseisen en voldoen ze aan de Europese richtlijnen voor ontwerp, productie, installatie, onderhoud en demontage van tijdelijke liften. We volgen ten allen tijden de richtlijnen van de NEN-ISO 8140, de Europese standaard voor het veilig gebruiken van trapliften. Ook hebben we een uniek verlichtingssysteem dat het trappenhuis verlicht, wat bijdraagt aan de veiligheid.

Meer weten over Noodliften?
Vindt u het belangrijk dat uw bewoners veilig en mobiel blijven tijdens geplande én ongeplande liftuitval? Neem dan contact op via www.noodliften.nl of telefonisch via 085-4863399.

Een greep uit ons leveranciersregister

PAM Galerij en Balkonverhoging B.V.
Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...
Pre-Lite
Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...
Berenschot Search
Grondlegger van vooruitgang ...