Van Alckmaer voor Wonen kiest voor de Cloud van NEH Shared Services

Van Alckmaer voor Wonen kiest voor de Cloud van NEH Shared Services

Gepubliceerd op:

Onlangs heeft woningcorporatie Van Alckmaer voor Wonen gekozen voor de Cloud van NEH Shared Services uit Leusden. Hiertoe is op 31 mei 2016 een contract getekend. “Wij hebben gekozen voor het beste product uit de markt, tegen de beste prijs”, aldus Fons Köster, directeur-bestuurder van Van Alckmaer voor Wonen.

Na een hartelijke ontvangst in het mooie monumentale bedrijfspand van Van Alckmaer voor Wonen werd er gesproken over de meerwaarde die Van Alckmaer ziet in NEH als ICT-partner. Fons Köster, directeur-bestuurder van de woningcorporatie, vertelt hierover: “NEH is sinds 2004 al door de wol geverfd binnen de corporatiebranche. Navraag bij andere corporaties gaf een zeer positief en vertrouwd beeld en daarbij heeft NEH ook vergaande samenwerkingen met partijen als NCCW en Techxx. Met de keuze voor NEH hebben wij gekozen voor het beste product uit de markt, tegen de beste prijs.”

Met ruim 2.700 verhuureenheden en 25 FTE bestempelt de Alkmaarse woningcorporatie zichzelf als “kleine corporatie”, wat ze echter niet minder belangrijk moet maken voor haar nieuwe ICT-partner. “In het verleden hebben we ervaren dat we als kleine corporatie soms niet belangrijk gevonden werden. Problemen met ICT werden nogal eens over het weekend getild, wat voor ons één van de redenen was om op zoek te gaan naar een nieuwe ICT-partner.”

De uiteindelijke keuze voor NEH werd gemaakt op basis van bovengenoemde ervaring in de markt, maar ook door de gegeven presentatie: “ICT moet het gewoon doen. Op het gebied van ICT ben ik niet van de inhoud, maar wel degelijk van het resultaat. Tijdens de presentatie was NEH begrijpelijk, zonder teveel op de technische inhoud in te gaan, dit sprak mij dan ook erg aan.”

Naar alle waarschijnlijkheid zal Van Alckmaer voor Wonen nog voor het eind van 2016 de overstap maken naar de Cloud van NEH.

Over Van Alckmaer voor Wonen
Van Alckmaer verhuurt ruim 2.700 VHE’s. Van Alckmaer is een maatschappelijk betrokken en klantgerichte corporatie die verhuurt, beheert en realiseert door middel van voldoende en passende woningen van goede kwaliteit, in levensloopbestendige wijken in de regio Alkmaar. Dit doet de woningcorporatie voor haar primaire doelgroep van huishoudens met een laag inkomen, met daarbij focus op het beheer en behoud van monumentale panden.

Over NEH Shared Services
NEH Shared Services B.V. ontzorgt al 12 jaar woningcorporaties op het vlak van de ICT. Met ruim 55 medewerkers ondersteunt NEH meer dan 50 corporaties met onder andere Kantoorautomatisering in de Cloud, gebruikersondersteuning, back-up, replicatie en uitwijk, informatiebeveiliging en informatiemanagement. Door ervaring met zeven van de negen primaire pakketten en meer dan 400 verschillende applicaties gehost in haar datacenter is NEH de meest ervaren partner voor elke woningcorporatie.

Een greep uit ons leveranciersregister

Flynth
Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
S&P Holland B.V.
Soler & Palau, de grootste fabrikant van ventilatoren van Europa ...