Nieuwe directie Square DMS

Nieuwe directie Square DMS

Gepubliceerd op:


Aareon Nederland en de huidige directie van Square DMS hebben in goed overleg besloten niet samen verder te gaan. Leon Heber, Ron Janssen en Gerd van der Slik zullen de Aareon Groep met ingang van 1 januari 2018 verlaten. In de afgelopen 20 jaar hebben zij een prachtig bedrijf opgebouwd, nu gaan zij hun loopbaan elders voortzetten.

De huidige directie van Square DMS en Aareon NL heeft er alle vertrouwen in dat de verdere integratie van Square DMS onder leiding van de nieuwe directeur Peter Hanen ondersteund door het management van Square DMS succesvol zal verlopen. Het management van Square DMS bestaat verder uit Jan van Arkel, Operations Manager en Will van Buggenum, Manager Sales & Marketing.

De toepassingen van Square DMS vallen onder de Aareon Digital Solutions: oplossingen die medewerkers, klanten en partners van corporaties in staat stellen plaats-, tijd- en device-onafhankelijk te werken. Ongeacht of de corporatie wel of niet gebruikmaakt van Tobias AX.

Over Aareon Nederland
Aareon Nederland ontwikkelt en implementeert toepassingen en diensten voor diverse markten. Aareon in zijn geheel is actief in de sectoren woningcorporaties, commercieel vastgoed, (lokale) overheid, zorg, handel & logistiek en facilitymanagement. In elk van deze sectoren onderscheiden wij ons door oplossingen die zich kenmerken door de veelzijdigheid, gebruiksvriendelijkheid en optimale functionaliteit.

Door onze krachten te bundelen bieden wij onze klanten veel extra’s. Het levert niet alleen een nog rijker en vollediger aanbod op, maar ook oplossingen die volledig geïntegreerd zijn en elkaar versterken.

Aareon Nederland maakt onderdeel uit van de Aareon Groep: Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal), outsourcing en consultancy.

Over Square DMS
Square DMS levert sinds 1998 Enterprise Content Management (ECM) software voor de woningcorporaties in Nederland en in België.
 
Haar missie ‘informatie toegankelijk maken’ is in het tijdperk van explosieve groei van ongestructureerde informatie actueler dan ooit.

Haar moderne zaakgerichte ECM-oplossingen worden gebruikt voor het informatiemanagement van zo’n 650.000 verhuurbare eenheden. Square DMS ondersteunt met haar ECM-oplossingen het concept van de Online Woningcorporatie.

Contactgegevens
Wilt u naar aanleiding van dit persbericht meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Marketing van Aareon Nederland BV:
Telefoonnummer: 0591 630111
E-mailadres: marketing@aareon.nl

          

Een greep uit ons leveranciersregister

HousingWell B.V.
HousingWell levert persooneelshuisvesting op maat...
Intergas Verwarming B.V.
Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...