Van Slimme LED-Verlichting wordt iedereen gelukkig

Van Slimme LED-Verlichting wordt iedereen gelukkig

Gepubliceerd op:

Het is belangrijk om te erkennen dat de dagen weer korter worden en de verlichting vaker aangaat. Als woningcorporatie of VvE beheerder zult u deze toename in het energieverbruik opmerken. Toch is er een intelligente oplossing voorhanden: investeer in de geavanceerde LED armaturen van Pre-Lite.

Met deze armaturen kunt u al snel een aanzienlijke energiebesparing van maar liefst 80% realiseren. Onze armaturen schakelen namelijk alleen in wanneer dat daadwerkelijk nodig is, een besluit dat zowel logisch als kostenefficiënt is. Waarom zou u verlichting laten branden in een ruimte waar niemand aanwezig is?

Het geheim van onze slimme LED armaturen ligt in hun vermogen om direct waar te nemen of er iemand aanwezig is. Zowel de intensiteit van het licht als de duur van de verlichting zijn volledig instelbaar naar uw wensen. Of u nu met uw boodschappentas door een parkeergarage loopt of een portiek betreedt, u hoeft zich geen zorgen te maken dat het licht plotseling uitvalt en u in het duister staat. Een ruimte die adequaat verlicht is, geeft een gevoel van veiligheid en comfort.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Aad voor een Quickscan. De cijfers spreken immers voor zich. Wij laten u graag zien hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan een efficiënter energieverbruik binnen uw VvE.

Het implementeren van deze geavanceerde technologie zal niet alleen een positieve invloed hebben op de energierekening van de VvE, maar zal ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Het verminderen van onnodig energieverbruik is een cruciale stap in het streven naar een groenere leefomgeving.

Onze LED armaturen zijn ontworpen met het oog op zowel efficiëntie als duurzaamheid. Ze zijn niet alleen in staat om energie te besparen, maar hebben ook een aanzienlijk langere levensduur dan traditionele verlichtingssystemen. Dit betekent dat u niet alleen op korte termijn bespaart op uw energierekening, maar ook op de lange termijn dankzij lagere onderhouds- en vervangingskosten.

Kortom, investeren in de Slimme LED armaturen van Pre-Lite is niet alleen een verstandige financiële beslissing, maar ook een stap in de richting van een duurzamere en efficiëntere toekomst voor uw VvE. Maak vandaag nog een afspraak met Aad en bel +31(088) 2366050 of bezoek onze site www.pre-lite.nl voor meer informatie en ontdek hoeveel u kunt besparen.

Een greep uit ons leveranciersregister

GND Garantiedeuren
GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...
NCCW
NCCW is al 50 jaar de betrouwbare partner voor woningcorporaties op het gebied van ERP-softwareoplossingen ...
Itris BV
Dé totaaloplossing voor woningcorporaties ...