Nieuwe app maakt vinden woningruilpartner makkelijker

Nieuwe app maakt vinden woningruilpartner makkelijker

Gepubliceerd op:

Snel en eenvoudig zoeken, vinden en ruilen van een huurhuis op een plek waar je graag wilt wonen? Eigen Haard heeft samen met 25 andere woningcorporaties het initiatief genomen tot de ontwikkeling van de gratis app HuisjeHuisje, die het ruilen van huizen mogelijk maakt.

Mieke van den Berg, bestuurder Eigen Haard en Pieter Masmeijer, Manager Woonprojecten, geloven in HuisjeHuisje: “Het is een fantastisch idee. Deze app is voor huurders een perfecte – en een heel leuke – manier om de woning te zoeken die nú bij je past.”

Datingapp voor wonen
Woningcorporatie Eigen Haard vergelijkt de app HuisjeHuisje met een datingapp, waarbij gebruikers van de app een huis kunnen uitzoeken dat ze bevalt. Wanneer twee gebruikers een ‘match’ hebben kunnen ze met elkaar chatten en afspreken om elkaars huis te bezichtigen. Als beide partijen daarna nog steeds van huis willen ruilen, kunnen ze dit onderling in orde maken met de verhuurders van beide huizen.

Meer informatie
De app is beschikbaar voor iedereen die een huurhuis heeft en graag wil ruilen. De app is er voor de IPhone  en telefoons met Android. Meer informatie staat op www.HuisjeHuisje.nl. Hier staat ook een overzicht van de meest gestelde vragen.

Een greep uit ons leveranciersregister

Raetsheren
Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...
Inventum Technologies
Veilig en vertrouwd. Dat is de zekerheid die Inventum biedt. Van boilers tot warmtepompen, voor nu en de toekomst. 
CTAC
Onze experts helpen u om grip te krijgen op de uitdagingen in uw branche ...