BSH Huishoudapparaten

  1. Leveranciers »
  2. Keukens »
  3. Huishoudapparaten »
  4. BSH Huishoudapparaten

BSH Huishoudapparaten

Bezoekadres
Taurusavenue 36
2132 LS Hoofddorp
Corr.adres
Postbus 259
2130 AG Hoofddorp
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 424 44 45
Over BSH in Nederland
BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten van de merken Bosch, Siemens, Gaggenau en NEFF. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp, in het cradle-to-cradle inspiratiehuis 20|20. Hier werkt ongeveer de helft van de ruim 470 medewerkers. In Tiel bevindt zich ook nog het repaircenter voor klein-huishoudapparaten. Field Service Engineers en veel Sales managers werken in hun eigen regio’s. In de branche voor huishoudapparaten is BSH marktleider in Nederland.

Duurzaam werken
Op 11 november 2011, om precies 11 minuten over 11 en 11 seconden openden we ons inspiratiehuis 20|20. We waren destijds de eerste trotse bewoners van Park 20|20, het eerste cradle-to-cradle kantorenpark van Nederland. Cradle to cradle geeft de gedachte weer dat alle gebruikte materialen hergebruikt kunnen worden of teruggegeven aan de natuur, zonder verlies van kwaliteit. Het streeft ernaar gesloten technische of biologische systemen te creëren voor materialen, energie, water en afval.

In inspiratiehuis 20|20 zorgt een Warmte-Koudeopslag voor het binnenklimaat, zuiveren bijna 1000 klim- en hangplanten de lucht en voorzien duizenden zonnecellen op het glazen dak van het atrium in duurzame energie. Buiten sieren diverse planten 50% van het dak. Dit zorgt voor biodiversiteit, maar ook voor koeling van het gebouw en filtering van regenwater. Dit gefilterde water wordt gebruikt in het grijswatercircuit, zodat geen kostbaar drinkwater meer wordt verspild.

Het grote atrium met de enorme groene wand verbindt de kantoren op de bovenste verdiepingen met de belevingswerelden van onze merken op de begane grond en eerste verdieping. Hier zijn consumenten van harte welkom om zich goed te oriënteren op keukenapparatuur voor hun nieuwe keuken.

Inspiratiehuis 20|20: horen, zien, proeven en beleven
Het inspiratiehuis 20|20 biedt onderdak aan de vier belevingswerelden van Bosch, Siemens, Gaggenau en NEFF. Elke showroom biedt een eigen belevingswereld die de zintuigen prikkelt. Innovaties op het gebied van design, gebruiksgemak of energieverbruik worden op een interactieve manier aan de consument gepresenteerd. Kookdemonstraties en -workshops dragen bij aan de ontdekkingsreis door de wereld van huishoudapparatuur. De consument kan zich hier op zijn gemak oriënteren op keukenapparatuur of de hulp inroepen van een van de merkadviseurs. Zij staan klaar om op maat advies te geven, dat past bij de persoonlijke wensen van de consument.

Meer weten? Ga naar WWW.INSPIRATIEHUIS2020.NL

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...

Ongemerkt kunnen houtaantasters zoals zwam, bruinrot en houtworm grote schade aanrichten ...

Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...

Breman Woningbeheer; uw partner voor service- en installatiewerkzaamheden ...

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...

SmartDocuments is van de grond af aan gebouwd om de documentcreatie te automatiseren ...