Zaterdag 21 september: corporatietriatlon en -duatlon

Zaterdag 21 september: corporatietriatlon en -duatlon

Gepubliceerd op:

Op zaterdag 21 september is de corporatietriatlon en -duatlon in Maastricht. Hét jaarlijkse sportevenement voor woningcorporaties en haar relaties. Dit jaar is de organisatie in handen van Woonpunt in samenwerking met Triatlon Limburg. Neem individueel of samen met je collega’s deel aan dit sportieve en gezellige evenement!

Voor elk wat wils
Wel of geen conditie, iedereen kan meedoen! Bij de triatlon kan je al individueel of in een team deelnemen vanaf 500 meter zwemmen, 20 km fietsen of 5 km hardlopen. De achtste duatlon bestaat uit 5 km hardlopen, 20 km fietsen en 2,5 km hardlopen. Fanatieke sporters kunnen hun energie kwijt in de kwart triatlon of duatlon.

Weekendje Maastricht
Minder sportief aangelegd? Naast een sportief deel biedt Woonpunt ook cultuur en lekker eten. Op vrijdag 20 september is er een Bourgondisch diner, zaterdag 21 september kan je na het aanmoedigen van de sporters genieten van een barbecue en het weekend wordt zondag 22 september afgesloten met een stadswandeling.

Inschrijven
Wil jij deelnemen aan de duatlon of triatlon of komen genieten van Bourgondisch en cultureel Maastricht? Schrijf je dan in via www.corporatietriatlon.nl!

Een greep uit ons leveranciersregister

SMSParking BV
Mobiel parkeren via sms, app en internet!
Breman Woningbeheer
Breman Woningbeheer; uw partner voor service- en installatiewerkzaamheden ...
Chapps NV
We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...