Zaterdag 21 september: corporatietriatlon en -duatlon

Zaterdag 21 september: corporatietriatlon en -duatlon

Gepubliceerd op:

Op zaterdag 21 september is de corporatietriatlon en -duatlon in Maastricht. Hét jaarlijkse sportevenement voor woningcorporaties en haar relaties. Dit jaar is de organisatie in handen van Woonpunt in samenwerking met Triatlon Limburg. Neem individueel of samen met je collega’s deel aan dit sportieve en gezellige evenement!

Voor elk wat wils
Wel of geen conditie, iedereen kan meedoen! Bij de triatlon kan je al individueel of in een team deelnemen vanaf 500 meter zwemmen, 20 km fietsen of 5 km hardlopen. De achtste duatlon bestaat uit 5 km hardlopen, 20 km fietsen en 2,5 km hardlopen. Fanatieke sporters kunnen hun energie kwijt in de kwart triatlon of duatlon.

Weekendje Maastricht
Minder sportief aangelegd? Naast een sportief deel biedt Woonpunt ook cultuur en lekker eten. Op vrijdag 20 september is er een Bourgondisch diner, zaterdag 21 september kan je na het aanmoedigen van de sporters genieten van een barbecue en het weekend wordt zondag 22 september afgesloten met een stadswandeling.

Inschrijven
Wil jij deelnemen aan de duatlon of triatlon of komen genieten van Bourgondisch en cultureel Maastricht? Schrijf je dan in via www.corporatietriatlon.nl!

Een greep uit ons leveranciersregister

Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid...
Unilin Insulation B.V.
UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...
Tonzon
In 1980 heeft het Nederlandse bedrijf TONZON een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld ...