Tiwos verlengt Itris ViewPoint contract voor 10 jaar

Tiwos verlengt Itris ViewPoint contract voor 10 jaar

Gepubliceerd op:

Tiwos gebruikt ViewPoint al vele jaren en heeft vanuit haar ervaringen met het product en de Itris organisatie besloten om nogmaals voor een tienjarig contract te kiezen. Met name de echte integraliteit van de ViewPoint oplossing voor de primaire processen spreekt Tiwos aan.

Zoveel mogelijk werken vanuit één systeem en één database met uitstekende rapportage mogelijkheden zorgt voor eenvoud en transparantie. Tiwos wil graag een betrokken verhuurder zijn die haar doelgroep maximaal ondersteunt en daarbij zijn betrouwbare partners, waaronder Itris, van groot belang.

Uiteraard zijn wij als Itris erg blij met het gestelde vertrouwen en daar hoort traditioneel taart bij voor de gehele organisatie. Wij wensen Tiwos veel succes in de komende jaren met het maximaal inzetten van ViewPoint functionaliteit om haar bedrijfsprocessen te optimaliseren. Onze ervaren consultants staan klaar om Tiwos hierbij te helpen.

Foto van links naar rechts: Pim Kamstra (Commercieel Directeur Itris), Ard Verhoeven (Informatiemanager Tiwos) en Koos Amendt (Manager Financiën en Informatie Tiwos).

Een greep uit ons leveranciersregister

Zig
Digitale oplossingen voor alle woningcorporaties ...
Airofill® supreme insulation
Airofill® supreme insulation is de bewezen oplossing voor woningcorporaties die streven naar een duurzamere toekomst ...
GEALAN
De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...