ASD-10 de optimale betaalbare rookmelder oplossing!

Gepubliceerd op:

Van elke 100 woningen in Nederland hebben ongeveer 38 woningen een goed functionerende rookmelder geïnstalleerd. In Nederland hebben ongeveer 70% van de woningen een rookmelder in huis. In de meeste gevallen zijn deze op de juiste plaatsen geïnstalleerd.


Recente onderzoekingen hebben echter aangetoond dat 45% van deze rookmelders niet functioneert. Voor het overgrote deel is dit te wijten aan lege of afwezige batterijen. Onderdeel van dit manco is te wijten aan slecht onderhoud. De eindverbruiker is vaak niet op de hoogte dat rookmelders regelmatig dienen te worden gereinigd door middel van de zachte borstel van de stofzuiger om stof en andere vervuiling weg te zuigen uit de rookkamer van de rookmelder. (De rookmelder hoeft daarvoor niet van het plafond te worden verwijderd.)

Het batterij leeg signaal zorgt er wel voor dat de batterijen worden verwijderd maar niet dat ze worden vervangen. In veel van de gevallen gebeurt dat niet. Fito Products heeft met een Europese fabrikant de ASD-10 ontwikkeld. Een kleine zeer eenvoudig te installeren rookmelder met een niet verwijderbare 3 volts batterij en een gegarandeerde levensduur van 10 jaar voorzien van het KOMO keurmerk en alle noodzakelijke certificaties.



Een greep uit ons leveranciersregister

BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
ACQOM Trading B.V.
Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...