Extra garantie voor multifunctionele daken die zwaarder belast worden

Extra garantie voor multifunctionele daken die zwaarder belast worden

Gepubliceerd op:

Multifunctionele platte daken doen veel meer dan ons droog houden. We maken er ondermeer groendaken of daktuinen van en plaatsen er zonnepanelen op. Een goede zaak, want daardoor kan water gebufferd en CO2 gereduceerd worden.

Een multifunctioneel plat dak moet echter wel aan extra hoge eisen voldoen om al deze moderne toepassingen te kunnen 'dragen'. Het dakmateriaal moet van duurzame topkwaliteit zijn en het aanleggen van zo'n dak vereist ander vakmanschap.

Toezicht op kwaliteit multifunctionele daken
Kewodak is erkend door Dakmerk, een onafhankelijke organisatie die toeziet op de kwaliteit van multifunctionele daken. U kunt er dus van op aan dat wij de juiste kennis en kunde in huis hebben om dit soort daken aan te leggen en te onderhouden.

Het maakt niet uit voor welk ander doel dan drooghouden het dak gebruikt wordt, de kwaliteit van het dakmateriaal én de aanlegwijze voldoen aan de benodigde hoge eisen.

Extra garantie voor multifunctionele daken
Bij veel dakdekkersbedrijven is het zo dat alleen het herstel van de dakbedekking verzekerd is. Dat betekent dat bij lekkage aan uw multifunctionele dak alleen het herstel van de dakbedekking verzekerd is. Het verwijderen en opnieuw aanbrengen van wat zich verder op het dak bevindt is dan voor uw eigen rekening.

Omdat Kewodak een door Dakmerk erkend dakbedekkingsbedrijf is, kunnen wij u de Dakmerk Multi garantie aanbieden. Daarmee worden bij eventuele lekkage van door ons aangelegde multifunctionele daken álle herstelkosten vergoed, dus zowel die van de dakbedekking als van het gebruiksdeel.

De garantievoordelen op een rij
  • een gegarandeerd onafhankelijk keuringsinstituut
  • 10 jaar garantie op de dakbedekking en het gebruiksdeel
  • verzekerd van verwijdering van de op het dak aangebrachte zaken en waar nodig het opnieuw aanbrengen ervan
  • ook als de DAKMERK dakbedekker in gebreke blijft, bent u verzekerd van garantie
Meer informatie over multifunctioneel dakgebruik
Meer weten over dakgarantiezaken? Samen bekijken welke multifunctionele toepassingen er mogelijk zijn op uw platte dak of hoe de al aanwezige andere functies het beste onderhouden kunnen worden? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Een greep uit ons leveranciersregister

Airofill® supreme insulation
Airofill® supreme insulation is de bewezen oplossing voor woningcorporaties die streven naar een duurzamere toekomst ...
Hofmeier I Interim & Consulting
Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...
dormakaba Nederland B.V.
Vorm en functie in balans Wij maken beide mogelijk ...