Noodliften huren? Dat werkt zo

Noodliften huren? Dat werkt zo

Gepubliceerd op:

Is de vaste lift in uw pand tijdelijk buiten gebruik, bijvoorbeeld door onderhoud of een storing? Met de tijdelijke trapliften van Noodliften blijft het pand voor iedereen toegankelijk. De liften zijn gemakkelijk in gebruik en snel geïnstalleerd, zodat iedereen mobiel blijft. Maar hoe werkt het precies, noodliften huren? Dat leggen we graag uit.

Inventarisatie en service
Wanneer u contact met ons opneemt, gaan we samen inventariseren wat er nodig is. Welke noodlift is geschikt in uw situatie? Om wat voor trap en wat voor pand gaat het? Zijn er extra voorzieningen nodig, zoals bijvoorbeeld een leenrollator, een liftassistent of een scootmobielstalling? Indien nodig ondernemen we snel actie: we werken met korte lijnen, waardoor er binnen 24 uur een monteur bij u op de stoep kan staan. Gaat het om geplande liftuitval, dan ontzorgen wij u volledig en informeren we de gebruikers van het pand over wat er gaat gebeuren.

Montage en instructies
Daarna worden de noodliften geïnstalleerd door onze monteurs. Zij geven de gebruikers ook ter plekke een demonstratie, waarbij iedereen de lift kan uitproberen en vragen kan stellen. De monteur hangt ook een instructie bij de trapleuning. Dat ziet eruit zoals op de foto’s hieronder: bij deze klus in Almelo plaatsen onze monteurs 12 noodliften in een wooncomplex, zodat alle bewoners weer veilig naar buiten konden. Heeft u na de montage nog vragen, dan kunt u onze helpdesk bellen of mailen; zij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen van klanten en gebruikers.

Een schoon opgeleverd trappenhuis
Zijn de noodliften niet meer nodig? Dan komen onze monteurs ze weer ophalen. Het trappenhuis wordt schoon opgeleverd en boorgaatjes worden netjes weggewerkt zodat ze niet meer zichtbaar zijn. Achteraf kijken we hoe alles verliep en vragen we u om feedback. Zo leren we iedere keer meer over hoe we nog beter mobiliteit kunnen leveren!

Meer informatie?
Krijgt u te maken met liftstilstand en wilt u meer weten over de Noodliften-service? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via www.noodliften.nl of telefonisch via 085-4863399.


Een greep uit ons leveranciersregister

Fito Products
Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten ...
Zoontjens
Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...
Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...