Zegwaard Rioolbeheer blijft in beweging

Zegwaard Rioolbeheer blijft in beweging

Gepubliceerd op:

In de vorige editie hebben wij u op de hoogte gesteld over onze doelstellingen omtrent training en coaching. Met trots kunnen wij u melden dat inmiddels alle medewerkers van Zegwaard Rioolbeheer succesvol hebben deelgenomen aan de training “communicatie”. Zowel interne als externe communicatie is aan de hand van praktijksituaties getraind. Wij zijn er van overtuigd dat deze ontwikkelingen een positieve bijdrage leveren aan de gewenste kwaliteit van onze dienstverlening. In 2014 zal dit trainingsonderdeel een vervolg krijgen.

Huisstijl
Wie kent ze niet; de oranje bussen van Zegwaard Rioolbeheer voorzien van een afgebeelde storingsmonteur welke zich 24 uur per dag in zet. Vanaf heden wordt het wagenpark gefaseerd overgezet naar een nieuwe huisstijl (zie afbeeldingen). Een moderne uitstraling waarbij snelheid en dynamiek tot z’n recht komt.

  

Samenwerking
Met ingang van 1 januari 2014 start officieel de samenwerking tussen Woonbron en Zegwaard Rioolbeheer. Met 49.000 woningen in Rotterdam, Spijkenisse, Delft en Dordrecht biedt Woonbron  een brede klantengroep een thuis. Woonbron zet zich in voor vitale steden waar mensen goed kunnen wonen, werken en hun vrije tijd beleven. Een stabiele, betrouwbare partner op rioleringsgebied draagt bij aan de servicegraad welke Woonbron naar bewoners voor ogen heeft. Zegwaard Rioolbeheer bezit alle ingrediënten om de nieuwe samenwerking tot een succes te maken.

Zegwaard Rioolbeheer is zeer verheugd dat ook De Sleutels te Leiden per 1 januari 2014 heeft gekozen voor de dienstverlening van Zegwaard Rioolbeheer. De Sleutels is als woningcorporatie actief in Leiden en Voorschoten. Met meer dan 90 collega's zetten zij zich dagelijks in om haar klanten van goede woningen in prettige wijken te voorzien: MENSEN, WONEN, WIJKEN is dan ook het motto.

Een greep uit ons leveranciersregister

Liftintermediair
Liftintermediair: De volledig onafhankelijke, ervaren adviseur in liftinstallaties ...
Aon
Dragen wat je kunt, verzekeren wat je moet ...
Chapps NV
We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...