Het wordt een ware ervaring bij Aralco tijdens de Bouwbeurs

Het wordt een ware ervaring bij Aralco tijdens de Bouwbeurs

Gepubliceerd op:

Reken maar, want Aralco laat u daar voelen en horen hoe (levens)belangrijk het is om te investeren in een gezond binnenklimaat. Tijdens de Bouwbeurs kunt u vanaf 6 februari écht beleven welke invloed ventilatie kan hebben op uw gezondheid en het effect op uw woning.

De bewoner of eigenaar is vaak niet bewust welke invloed ventilatie kan hebben. Goede ventilatie zorgt voor een gezonde frisse lucht in de woning. Om te voorkomen dat vocht en schadelijke stoffen zich in uw woning ophopen, is het belangrijk om continu te ventileren. Met de gesimuleerde woonkamer op onze beursstand kan je het verschil ervaren bij het wel en niet ventileren van de woning. In de woonkamer wordt een vraaggestuurd ventilatiesysteem OxyGreen ingebouwd die zorgt voor een aangenaam en comfortabel binnenklimaat. Bij deze vraaggestuurde ventilatiesystemen wordt de afvoer mechanisch geregeld op basis van de binnenluchtkwaliteit (CO2-concentratie). De toevoer van verse lucht geschiedt via zelfregelende toevoerroosters.

Bovendien worden ook de oren verwend bij Aralco. De akoestische roosters VariaCoust EPC en MultiCoust EPC werden geoptimaliseerd en zijn inzetbaar voor (zwaar) geluidsbelaste omgevingen. De uitstekende wind -en waterdichtheid zorgt ervoor dat Aralco suskasten ideaal toepasbaar zijn in hoogbouw. Voor iedere situatie voorziet Aralco in een akoestische oplossing.

Graag ontmoeten wij u tijdens de Bouwbeurs in Utrecht (6 t/m 10 februari) op onze stand D109 in hal 7 om onze ventilatie-oplossingen te ervaren. Toegang tot de Bouwbeurs is gratis na registratie via website www.aralco.nl.

Aralco Natural Ventilation Systems ● www.aralco.nl ● Textielstraat 18a ● B-8790 Waregem


Een greep uit ons leveranciersregister

Midglas
Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...
Orcon
Een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat met de woningbouw ventilatiesystemen van Orcon ...
Luxs B.V.
Luxs | Vastgoeddata. Maar dan slim.