“Je merkt dat Tenten Solar gewend is dit soort projecten uit te voeren.”

“Je merkt dat Tenten Solar gewend is dit soort projecten uit te voeren.”

Gepubliceerd op:

Onderpand Vastgoedbeheer zet de huurder op één. Met plezier werken én mooie projecten maken volgen. “Daarmee stellen we de huurder en opdrachtgevers tevreden,” zegt Alex Stegink, Projectmanager bij Onderpand.

Eén van die opdrachtgevers is Woonbedrijf Ieder1. Samen worden jaarlijks meerdere projecten verduurzaamd en verbeterd. Bij het planmatige onderhoud aan twee portiekflats aan de IJsselkade in Deventer worden ook energiebesparende maatregelen doorgevoerd. Een grondige, maar efficiënte renovatie. Dit vraagt om een goede projectvoorbereiding: “Om alles vlot te laten verlopen en om de overlast voor huurders te beperken,” geeft Alex aan. Onderpand werkt in een ketensamenwerking. “Een team van vaste uitvoerende partners die efficiënt samenwerken tijdens meerdere projecten.”

Op voordracht van Woonbedrijf Ieder1 is Tenten Solar toegevoegd voor de zonnepaneleninstallaties. Tenten Solar kent een specialistische afdeling voor Woningcorporaties. “We hebben nog niet eerder samengewerkt, maar je merkt dat Tenten Solar gewend is dit soort projecten uit te voeren,” steekt Alex van wal. “Vaak moet je aan elkaar wennen, maar daar was geen sprake van. We zijn heel blij met deze samenwerking.”

Onderpand Vastgoedbeheer, Woonbedrijf Ieder1 en Tenten Solar kennen dezelfde visie: Bewoners tevredenstellen en Nederland verduurzamen. Samen is een informatieavond georganiseerd. Bewoners hebben een stem gehad in het aantal te plaatsen zonnepanelen.

Tenten Solar is ervaren in de uitvoer van middel- en grote projecten in samenwerking met derde partijen. De afstemming tussen de partijen verloopt vlot. “Het belangrijkste? De afspraken worden nagekomen.”

De eerste portiekflat is inmiddels voorzien van zonnepanelen. De tweede wordt in april opgeleverd.
De vraag naar verduurzaming blijft stijgen. Ben jij als woningcorporatie ook op zoek naar een technisch sterke partij mét ervaring? Neem eens contact op met de afdeling Woningcorporaties van Tenten Solar.


Een greep uit ons leveranciersregister

CEDRAL
Jouw partner voor dak- en gevelmaterialen ...
Tenten Solar Zonnepanelen B.V.
Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...
Intergas Verwarming B.V.
Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels ...