Reasult introduceert nieuwe webpp voor taxateurs

Reasult introduceert nieuwe webpp voor taxateurs

Gepubliceerd op:

Reasult introduceert dit jaar een nieuwe webapplicatie voor de taxateur waarmee hij op locatie de taxatie snel en goed kan uitvoeren. Alle gegevens van het betreffende complex kan hij eenvoudig vinden met de referentiedata. Daarnaast kan hij op een kaart diverse gegevens zien waaronder de BAG- of kadastergegevens. Bijkomend voordeel is dat de gegevens rechtstreeks in en uit de database komen en er geen vertragingen meer zijn.

Via de webapp de gebruikelijke rol-specifieke schermen
De webapplicatie voor de taxateur is onderdeel van het Reasult Taxatiemanagementsysteem. Vastgoedeigenaren kunnen daarmee hun taxateurs met de gebruikelijke rol-specifieke schermen laten taxeren. Het voordeel van de Webapp is dat de inlog veel eenvoudiger verloopt (geen tokens meer) maar inloggen via een webbrowser. Zo kan de taxateur direct op locatie zijn taxatie doen en hoeft hij niets meer te knippen en plakken.

Functionaliteiten
De taxateur heeft alle bestaande Windows mogelijkheden ook in de webapp. De zoekfunctie is veel eenvoudiger waardoor snel het juiste complex te vinden is op onder andere postcode, complexnaam, plaats, buurt of zelfs een contractnaam. Als extra functionaliteit is er een kaart die de complexen toont. Daarnaast is het mogelijk de kaart te gebruiken om bijvoorbeeld BAG- of kadastergegevens te projecteren. Met de komst van de webapp introduceren we ook een manier om eenvoudig referenties te uploaden.

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Kewodak Dakmakers B.V.
Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...
Dutch Solar Systems
Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...