Sneller, goedkoper en veiliger: een nieuwe intercomoplossing

Sneller, goedkoper en veiliger: een nieuwe intercomoplossing

Gepubliceerd op:

Tijd en kosten besparen bij het beheren van namen en sleutels? Zeker in woongebouwen met een flinke doorloop kan er veel tijd gaan zitten in het aanpassen van namenregisters. De kosten voor het vervangen van kwijtgeraakte of gestolen sleutels of het geheel moeten vervangen van sloten kunnen bovendien hoog oplopen. 

Door te kiezen voor beheer op afstand kunt u vanaf één centraal punt, zonder op pad te moeten, wijzigingen in het namenregister doorvoeren. En dankzij digitale sleutels hoeft u slechts de kwijtgeraakte of gestolen sleutel in kwestie te blokkeren — ook gewoon vanaf kantoor.

2-Smart: het slimme entreepaneel
Het 2-Smart entreepaneel voor 2Voice is een combinatie van een kwalitatief hoogwaardig entreepaneel van Urmet, waarmee namen en sleutels op afstand, via de cloud, kunnen worden beheerd. Het paneel is gemaakt van sterk materiaal en is vandaal- en vochtbestendig (volgens IK08 en IP54). De toestellen gaan dus lang mee en zijn een duurzame investering. Dankzij het 2Voice-systeem zijn o.a. lettertoevoegingen A t/m Z mogelijk. Bovendien is de 2-Smart tweetalig: zowel tekst als spraak kunnen in het Nederlands en Engels door de bezoeker worden gekozen.

Gericht op de toekomst
Individuele wensen van bewoners kunnen met de 2-Smart in acht worden genomen. Zo kunt u er in verband met privacywensen voor kiezen om de namen of huisnummers van bepaalde bewoners niet te tonen in het entreepaneel. Bovendien zijn er voor bewoners individuele instellingen te selecteren. Iemand die slecht ter been is, kan een langere oproeptijd krijgen en de deurstuurtijd is per elektronische sleutel instelbaar. Zo kunnen bewoners, ook als ze op langere termijn minder mobiel worden, probleemloos blijven wonen. Daarnaast is het paneel uiteraard compatibel voor slechtzienden en blinden en is gesproken ondersteuning bij aanbellen mogelijk.

Veiligheid
Dankzij de individueel instelbare deurstuurtijd wordt ook voorkomen dat deuren te lang onnodig openstaan, waardoor verkeerde mensen naar binnen kunnen glippen. Dat vergroot de veiligheid in een gebouw aanzienlijk en bespaart ook u veel gedoe. Met liftmanagement kan per sleutel de toegang met de lift bepaald worden, zodat bewoners slechts toegang hebben tot de verdieping waarop ze moeten zijn. Zo komen zij, en bezoekers, niet op verkeerde plekken terecht.

Het 2-Smart entreepaneel van Urmet biedt gemak, mogelijkheden voor het besparen van tijd en kosten en vergroot de veiligheid in uw gebouwen. Elbo Technology is exclusief leveraar van Urmet in Nederland. Benieuwd welke mogelijkheden het 2-Smart entreepaneel nog meer biedt? Neem contact met ons op via advies@elbotechnology.nl of bel naar 040-2679888.

Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Hagemans Vastgoedonderhoud
Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...