AxionContinu professionaliseert verhuuradministratie met Key2Wocas van Centric

AxionContinu professionaliseert verhuuradministratie met Key2Wocas van Centric

Gepubliceerd op:

Zorginstelling AxionContinu gaat haar verhuuradministratie professionaliseren met behulp van Key2Wocas, het informatiesysteem van Centric voor woningcorporaties. Na een gedegen marktverkenning koos de Utrechtse zorginstelling voor Centric, waarna beide partijen op 1 maart het vijfjarige contract hebben getekend. Centric levert Key2Wocas als cloudoplossing vanuit de eigen datacenters.


Zorginstelling AxionContinu had - mede door de scheiding van wonen en zorg in 2013 - een eigen verhuuradministratie opgezet en deed dit met behulp van Excel en veel handmatige activiteiten. De zorginstelling verwacht de komende jaren een groei in het aantal verhuurbare eenheden en wil daarom de processen verder automatiseren, zodat het team zich meer kan focussen op de klant en de meer complexe vraagstukken.

Frans Werring, manager Bedrijfsondersteuning bij AxionContinu: “Key2Wocas draagt bij aan een professionele en klantvriendelijke manier van werken, zodat AxionContinu nu en in de toekomst op een effectieve manier de gewenste service kan verlenen. De samenwerking met Centric is erg constructief geweest waarbij wij de sfeer als open hebben ervaren.”

Start implementatie
Medio maart start Centric met de implementatie die naar schatting drie tot vier maanden duurt. AxionContinu start met de module Verhuur en breidt dit in een later stadium wellicht uit met de module Onderhoud en de verhuurmutatie-app Key2inspecteur.

Over Key2Wocas
Key2Wocas is een speciaal voor woningcorporaties ontwikkeld compleet en flexibel bedrijfsinformatiesysteem dat de operationele bedrijfsprocessen ondersteunt. Het is gebaseerd op één kernsysteem en een centrale database waarin de gegevens, kernactiviteiten en documenten voor wonen, vastgoed en financiën maar eenmalig hoeven te worden vastgelegd. Het is volledig geïntegreerd met diverse mobiele oplossingen voor buitendienstmedewerkers, portalen voor huurders, aannemers en deurwaarders en MS Office-producten. Daarnaast biedt Key2Wocas u de keuzevrijheid om expertsystemen en modulaire systemen van derden te koppelen zoals woonruimtematchingsystemen. Key2Wocas biedt een unieke ondersteuning voor zaakgericht werken inclusief een documentmanagementsysteem en geïntegreerde BI-tool.

Over AxionContinu
AxionContinu is een zorgorganisatie die zich richt op het ondersteunen van (meestal oudere) zorgvragers in Utrecht en omgeving op het gebied van wonen, (thuis)zorg en revalidatie en herstel. De zorginstelling ondersteunt de zorgvragers met hoogwaardige zorg en diensten aan huis en in haar eigen locaties. Ook voor revalidatie en herstel kunnen cliënten bij AxionContinu terecht. AxionContinu biedt zorg op maat onder het motto: 'Thuis voor iedereen'.

Een greep uit ons leveranciersregister

Thercon
Heating. Cooling. Caring ...
Aalberts hydronic flow control
Wij bieden succesvolle en innovatieve oplossingen voor o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie ...
Inspectus
Specialist in asbest, houtaantasters en kruipruimtes ...