Woningcorporatie Vidomes kiest voor de ontzorging van NEH Shared Services

Woningcorporatie Vidomes kiest voor de ontzorging van NEH Shared Services

Gepubliceerd op:

Onlangs heeft woningcorporatie Vidomes uit de regio Haaglanden gekozen voor de clouddiensten van NEH Shared Services uit Leusden. Hiertoe ondertekenden Vidomes en NEH op 25 juli 2016 een meerjarencontract. De aanwezigen namens Vidomes gaven aan blij te zijn met de keuze voor NEH. “NEH is nu onze nieuwe, deskundige ICT-afdeling. Dat ontzorgt ons.”

Op weg naar de uiteindelijke keuze voor NEH heeft Vidomes een intensief selectietraject doorlopen. De redenen om voor NEH te kiezen hadden veelal te maken met de bewezen kwaliteit, uitgebreide ervaring binnen de corporatiebranche waaronder de samenwerkingsverbanden met belangrijke ICT-leveranciers en de financiële gezondheid van NEH.

Francisco Minguez Garcia, informatiseringadviseur bij Vidomes, legt uit: “NEH heeft op dit moment meer dan 50 klanten in de corporatiebranche. Daarnaast werkt NEH samen met voor ons belangrijke partijen als Aareon en Vabi. Dat betekent dat NEH goed weet wat er in onze sector speelt en wat belangrijk is voor ons als woningcorporatie. Dat NEH financieel gezond is, is voor ons ook belangrijk. Wij willen namelijk kunnen bouwen op onze nieuwe ICT-partner.”

Klaas Franken, Bestuurder van Vidomes, gaf tijdens de contractondertekening aan te verwachten dat de ICT een commodity wordt: “We gaan voor een nieuwe ICT-omgeving, met als doel dat onze systemen sneller en stabieler worden. Dat is de uitdaging die we NEH meegeven.” Francisco Minguez Garcia vult aan: “Het beheren van ICT-infrastructuren en het leveren van ICT-services zit in het DNA van NEH. Jullie zijn vanaf nu onze ICT-afdeling. We verwachten proactief advies te krijgen en dat wij écht worden ontzorgd.”

Over Vidomes
Vidomes is een zelfbewuste woningcorporatie. Zij beheert, bouwt en verhuurt zo’n 18.000 woningen en bedrijfsruimten in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft, Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen. Vidomes biedt daarmee een goed en betaalbaar huis aan mensen die niet zelfstandig in hun woonruimte kunnen voorzien. Om dat mogelijk te maken, werkt zij zo efficiënt mogelijk. Deze corporatie zet zich met ziel en zakelijkheid in om financieel solide te zijn, zodat ook toekomstige generaties op haar kunnen rekenen.

Over NEH Shared Services
NEH Shared Services B.V. ontzorgt al 12 jaar woningcorporaties op het vlak van de ICT. Met ruim 55 medewerkers ondersteunt NEH meer dan 50 corporaties met onder andere Kantoorautomatisering in de Cloud, gebruikersondersteuning, back-up, replicatie en uitwijk, informatiebeveiliging en informatiemanagement. Door ervaring met zeven van de negen primaire pakketten en meer dan 400 verschillende applicaties gehost in haar datacenter is NEH de meest ervaren partner voor elke woningcorporatie.

Een greep uit ons leveranciersregister

KiesZon
Van dak naar duurzame energiecentrale ...
Breijer Ventilatietechniek
Goede ventilatie is onmisbaar voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is al meer dan 25 jaar ...
Zegwaard Rioolbeheer
Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept ...