Een wereld te winnen met IsoBouw

Een wereld te winnen met IsoBouw

Gepubliceerd op:

Voor IsoBouw is de BouwBeurs een fantastisch platform om haar innovatieve kracht te tonen. En dat is precies wat bezoekers op de stand kunnen verwachten: nieuwe innovatieve isolatiesystemen met oog voor het milieu, met als passend thema 'Een wereld te winnen met IsoBouw'.

Een wereld te winnen met ... innovatieve isolatiesystemen
Met haar innovatieve kracht blijft IsoBouw haar afnemers ondersteunen om projecten sneller, beter en voordeliger te maken. Op deze wijze valt er ook voor hen nog een wereld te winnen. Hoe? Tijdens de Bouwbeurs toont IsoBouw o.a.:

Nieuwe prefab dakelementen
Deze nieuwe zelfdragende dakelementen combineren de kwaliteit en flexibiliteit van dakelementen met het gemak van prefab.

Nieuwe renovatieplaten hellend dak
Voor het na-isoleren van hellende daken toont IsoBouw een primeur op de beurs. Het zijn nieuwe circulaire dakpanelen voor toepassing op een dragend dakbeschot.

Plat dak isolatie voor PV-systemen
IsoBouw vertelt, maar laten ook zien, hoe het gebruik van hun plat dak isolatie in combinatie met de IsoGarant-service u de beste garantie biedt op een veilige toepassing van PV-systemen op een plat dak.

Brandveilige gevelisolatiesystemen
Tijdens de beurs geven de IsoBouw-medewerkers, indien gewenst, een beknopte uitleg over de wetgeving rondom de relevante brandveiligheidsthema’s. Ook tonen zij u graag, door Efectis geteste, systemen met de SlimFort gevelisolatie en veel gebruikte gevelbekledingen. 

Een wereld te winnen met ... circulaire producten
Wij hebben letterlijk een wereld te winnen met duurzame en circulaire isolatie. IsoBouw blijft daarom stappen maken om de voorsprong met betrekking tot hun milieuprestaties te vergroten. Zo kunnen we onze leefomgeving beschermen en nog beter bouwen aan een circulaire toekomst. Aan bod komen o.a.:

Het Use4ReUse retournamesysteem voor reststukken
Via deze service kan restmateriaal opgehaald en geretourneerd worden naar de productiebedrijven van IsoBouw. Naast minder afval, zorgt dit ook voor een opgeruimde bouwplaats.

Nieuwe producten van gerecyclede EPS
Een goed voorbeeld, hoe IsoBouw invulling geeft aan het sluiten van de kringloop, zijn 2 nieuwe producten voor het isoleren van de vloer. Deze isolatieplaten bestaan voor een groot gedeelte uit gerecyclede EPS.   

IsoBouw is te vinden in hal 11, stand D010.

Meer info en gratis toegangskaarten.

        

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...