Tochtklachten verholpen met opwaardering schuifpuien – SKK maakt VvE-bewoners tevreden

Tochtklachten verholpen met opwaardering schuifpuien – SKK maakt VvE-bewoners tevreden

Gepubliceerd op:

Het appartementencomplex ‘Kop van Oost’ in Groningen is nog geen tien jaar oud. De woontorens zijn mooie blikvangers voor de stad maar achter de imposante gevels groeide de ontevredenheid van bewoners over tochtklachten bij de aluminium schuifpuien. 

Omdat de bewoners geen verhaal konden halen bij de leverancier, werd aangeklopt bij SKK voor een oplossing. Ten slotte zijn onze monteurs bekend met de woningen vanwege de onderhoudsovereenkomst voor ramen en deuren. Tijdens het preventieve onderhoud werd een oplossing geboden.

Onderhoudswerkzaamheden
Tijdens het preventief kozijnonderhoud zijn de schuifdeuren voorzien van nieuwe wielstellen en nieuw mohair om aansluiting tussen de schuifdeuren en het kozijn te optimaliseren. Tevens zijn de beglazingsrubbers waar nodig afgedicht met vloeibaar rubber en bij hermontage zijn de sluitplaat en wielen opnieuw afgesteld zodat de schuifdeur weer optimaal in positie staat. Een arbeidsintensieve klus waarmee de tochtklachten tot een minimum zijn teruggebracht.

Instructie voor duurzame bediening
Na uitvoering van de werkzaamheden nemen de monteurs de tijd om bewoners extra instructie te geven. Aan de hand van een bedieningsvoorschrift wordt uitgelegd hoe de hendel functioneert. En om vroegtijdige slijtage van de handgreep te voorkomen wordt voorgedaan hoe ontgrendelen/vergrendelen van de schuifdeur ondersteund kan worden met beweging van het kozijnprofiel. Deze persoonlijke aandacht, oefening en naslagwerk geeft de bewoners een comfortabel gevoel en bevordert de duurzaamheid van de opwaardering.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, kijk dan op SKK.NL of neem contact op met één van onze rayonmanagers:
Noord/Oost – Jan de Jonge 06-21298499, Zuid – Ivar Olofsen 06-27024336, West – Jeroen van Vliet 06-27008244.


Een greep uit ons leveranciersregister

Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
ACQOM Trading B.V.
Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...