Kousrenovatie en Spray-coating bij Zegwaard Rioolbeheer Wat is rioolrenovatie?

Kousrenovatie en Spray-coating bij Zegwaard Rioolbeheer Wat is rioolrenovatie?

Gepubliceerd op:

Zegwaard Rioolontstopping past riool- of leidingrenovatie toe wanneer het vervangen van leidingen moeilijk, duur of onmogelijk is. Bij vervanging van het riool of van de leidingen is overlast een bijkomend nadeel. 

Vaak moet een straat hiervoor worden opengebroken of binnenshuis kan het zijn dat een deel van uw vloer of muur verwijderd moet worden. Zegwaard Rioolontstopping gebruikt bij riool- en leidingrenovatie een techniek waarbij renovatie van binnenuit plaatsvindt, waardoor u nauwelijks overlast ervaart. Bij rioolrenovatie werkt Zegwaard Rioolontstopping uitsluitend met gekwalificeerde producten en vakkundig personeel.

Voordelen van rioolrenovatie
  • Graven, breken en/of hakken is niet nodig.
  • Uw leidingsysteem is voor zeer korte tijd buiten gebruik, in tegenstelling tot de tijd die vervanging met zich meebrengt.
  • Bij sommige methodes hoeft uw systeem helemaal niet afgesloten te worden.
  • Renovatie van binnenuit is al mogelijk vanaf een leidingdiameter van 5 centimeter (DN50).
  • De levensduur van het materiaal dat gebruikt wordt bij riool- en leidingrenovatie heeft minimaal dezelfde levensduur als origineel leidingmateriaal (50 tot 100 jaar).
  • Bochten en diameterveranderingen kunnen makkelijk worden meegenomen bij riool- en leidingrenovatie.
  • Door het wegvallen van bijvoorbeeld vloerreparaties, uitbreken van onbereikbare leidingen, wegafsluitingen, etc. bent u met riool- en leidingrenovatie vaak veel goedkoper uit.
  • Uw oude leidingmateriaal hoeft niet te worden afgevoerd, wat vooral een voordeel biedt bij milieu belastend materiaal.
Wat kan Zegwaard Rioolontstopping voor u betekenen?
Het team van Zegwaard Rioolontstopping kan altijd snel inzicht krijgen in het probleem en vaststellen of riool- of leidingrenovatie de juiste oplossing is. Daarna wordt in overleg met u bepaald welke van de drie technieken die Zegwaard Rioolontstopping gebruikt bij renovatie, de juiste is. Op deze manier kan snel aan de reparatie worden begonnen om het probleem te verhelpen. Voor een oplossing op maat bent u bij Zegwaard Rioolontstopping altijd aan het juiste adres. Wij bieden u een helder en duidelijk plan van aanpak om deze problemen structureel op te lossen.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande informatie, dan kunt u ons gerust bellen voor telefonisch advies op 0800 - 2 62 61 61.

Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...