SmartDocuments

  1. Leveranciers »
  2. Automatisering »
  3. SmartDocuments

SmartDocuments

Bezoekadres
Keulenstraat 7B
7418 ET Deventer
Contactgegevens
Telefoon: 0570 - 67 24 64
SmartDocuments is de applicatie voor documentautomatisering, huisstijlbeheer, template management en documentcreatie. Het is één platform waarmee communicatie, op basis van sjablonen, zelf is in te richten zonder programmeerkennis. Enkele mogelijkheden: tussentijds opslaan, samenwerken aan documenten, batch aanmaak van bijv. persoonlijke huurdersbrieven, e-forms voor het invullen van elektronische formulieren op de website en een module voor een digitale handtekening.

Wij zijn dé documentgenerator voor de hele organisatie bij het maken en gebruiken van bedrijfsdocumenten in uniforme huisstijl met de juiste inhoud. Met het vraag- en antwoordscherm maken werknemers in enkele klikken standaarddocumenten, zoals bewonersbrieven en huurcontracten. Werk zaakgericht met SmartDocuments en gebruik gegevens van centrale informatiesysteem in documenten. Wij bieden integraties met diverse ERP-, CRM- en DMS-systemen.

Toekomstvisie
Online (samen)werken begint bij steeds meer organisaties noodzaak te worden. SmartDocuments ontwikkelt daarom alleen nog maar voor de Web versie en andere online innovatieve oplossingen. Zo blijven wij voorop lopen met documentcreatie, huisstijlautomatisering, template management en meer. Door onze internationale groei kunnen wij breder denken dan alleen de Nederlandse markt. Dit zorgt ervoor dat wij handige technieken en invloeden vanuit meerdere landen toepassen op onze software om zo de software nog slimmer te maken.

Onze visie en doel is om documentcreatie volledig te automatiseren.

Referenties
SmartDocuments wordt in combinatie met diverse CRM, ERP en DMS systemen gebruikt bij onder andere: HW wonen, Mooiland, Staedion, Trivire, Wonen Zuid en Woonbron.

Samenwerkingsovereenkomst(en): Infosupport (Datarotonde), Aareon, Cegeka-dsa, Centric, BCT, NCCW, SAP, Van Dinther, Bright Answers, Itris, Postex, GreenValley en Evidos.

Foto's van SmartDocuments

Beschikbare video van SmartDocuments

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


DAKMERK. Hét keurmerk voor platte daken ...

Ga voor het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren ...

GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...

Bruynzeel Keukens: marktleider in keukens op de zakelijke markt ...

Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...

Experts op het gebied van brandveiligheid, daglichtconstructies, klimaattechniek, zonwering & louvre ...