Labelsprong door buitengevelisolatie

Labelsprong door buitengevelisolatie

Gepubliceerd op:

De gevel is het gezicht van iedere woning. Alle reden om te zorgen voor een mooie en effectieve bescherming. Op steeds meer gebouwen zorgen gevelisolatiesystemen voor deze bescherming of te wel voor duurzaam gevelonderhoud. Minerale Meldorfer steenstrips van Caparol bieden die efficiënte geveloplossing voor renovatie én nieuwbouw. Met steenstrips als gevelafwerking kunt u op een vernieuwende manier de traditionele uitstraling van gebouwen beschermen en herstellen.

Labelsprong door gevelisolatie
Met gevelisolatiesystemen van Caparol levert uw gebouw opzienbarende energieprestaties. Een gevelisolatiesysteem zorgt voor wooncomfort, een behaaglijk binnenklimaat en een lagere energierekening.  Zo kunnen woningen met buitengevelisolatie als onderdeel van een renovatie een flinke labelsprong maken. 

Alle vormen en gevelafwerkingen
De minerale Meldorfer steenstrips van Caparol zijn de perfecte afwerking voor elk gevelisolatiesysteem. Dankzij de veelzijdige en flexibele toepassingsmogelijkheden zijn de steenstrips van Caparol geschikt voor ieder type gebouw, van eigentijds tot traditioneel. De veelzijdigheid is te danken aan de natuurlijke baksteenuitstraling, maar ook aan het feit dat de strips licht van gewicht en flexibel toepasbaar zijn. Steenstrips zijn moeiteloos bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden en grote temperatuurverschillen. Uw gebouw blijft jarenlang in topconditie.

Met Meldorfer steenstrips kunt u alle kanten op. Alle steenstripmaterialen zijn te combineren met zowel geïsoleerde als niet-geïsoleerde gevelsystemen. Ook op wandplaten, schoorstenen en andere prefab-gevelelementen zijn steenstrips een perfecte eindafwerking. Met Caparol kunt u zo een complete voor- of achtergevel van een woning in één dag vervangen. Zo blijft de overlast voor de bewoners tot een minimum beperkt en zijn de woningen snel weer te gebruiken.

Ook voor stevige impact en weersinvloeden
Caparol biedt meerdere opties om een thermisch gevelisolatiesysteem optimaal tot zijn recht te laten komen. Soms is het budget doorslaggevend, in andere gevallen moet een systeem vooral kunnen weerstaan aan de soms stevige impact van zijn omgeving.

Caparol biedt u voor duurzaam gevelonderhoud een ruime keuze aan gevelisolatiesystemen en vele mogelijkheden in vormgeving voor uw gevel.

         

Een greep uit ons leveranciersregister

Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...