vb&t neemt De Rendant Utrecht over

vb&t neemt De Rendant Utrecht over

Gepubliceerd op:

vb&t, dienstverlener in vastgoed en huisvesting, neemt De Rendant in Utrecht over. De Rendant is werkzaam in Utrecht, Gelderland en Zuid Holland en richt zich specifiek op het beheer van Verenigingen van Eigenaars.

vb&t neemt De Rendant over van woningcorporatie Portaal uit Utrecht. Deze stichting wil zich na de verkoop concentreren op hun kerntaken. De Rendant beheert met 14 medewerkers ongeveer 275 VvE’s. De medewerkers worden allen overgenomen door de vb&t.

Door de overname breidt vb&t het aantal VvE’s dat in heel Nederland wordt beheerd uit tot ongeveer 1300; daarnaast krijgt vb&t vaste voet in Midden- en West-Nederland. vb&t is voornemens de VvE-activiteiten van De Rendant uit te breiden met vastgoedbeheer en verhuuractiviteiten. Inmiddels heeft vb&t twee nieuwe vestigingen in Utrecht en Arnhem geopend van waaruit deze Verenigingen van Eigenaars beheerd worden.

Door deze  uitbreiding van de portefeuille versterkt vb&t haar positie als een van de grotere vastgoedmanagers en VvE-beheerders van Nederland. Dat is geen doel op zich, maar is wel noodzakelijk om te kunnen anticiperen op de toenemende kwaliteitseisen, verscherpte wet- en regelgeving en vereiste investeringen in automatisering en certificeringen. Daarnaast kan vb&t door deze portefeuille uitbreiding niet alleen de efficiency verbeteren maar ook betere inkoopcondities bedingen voor de klanten.

Meer informatie:
vb&t Groep bv
Hans van de  Ven
06-29081212 / H.van.de.ven@vbtgroep.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?