Nieuwe oplossing Fit4Woco optimaliseert huurdersinteractie en stroomlijnt corporatieprocessen

Nieuwe oplossing Fit4Woco optimaliseert huurdersinteractie en stroomlijnt corporatieprocessen

Gepubliceerd op:


De familie Gunduz bevindt zich in een geheel andere levensfase dan Stef en Annie Bergmans. De woonwensen van Jimmy liggen mijlenver van die van de familie Stewart of mevrouw Goedhart. Eén ding hebben deze huurders in ieder geval wél gemeen: ze houden allemaal van zorgeloos wonen. Kunt u hen dat bieden? Bent u goed op de hoogte van hun wensen en verwachtingen? Kortom, hoeveel houdt u van uw huurders?

Fit4Woco: Één totaaloplossing met modulaire bouwstenen
Uw huurders willen gekend en gehoord worden. Ze willen snel, gemakkelijk en 24/7 met u kunnen schakelen, bij voorkeur via één loket. Huurders verwachten dat hun woningcorporatie betrouwbaar en transparant is, afspraken nakomt en open, eerlijk en proactief communiceert. Steeds vaker vragen huurders maximale invloed en zelfbeschikking.

Vanuit het verlangen naar flexibiliteit, snelle implementatie en een intuïtieve gebruikerservaring heeft Ctac een ERP­ oplossing voor woningcorporaties ontwikkeld: Fit4Woco. Met Fit4Woco biedt Ctac u en uw huurders de meest praktische en gebruiksvriendelijke oplossing. Eén enkele applicatie stroomlijnt al uw corporatieprocessen. Daardoor bent u in staat elke huurder nóg persoonlijker te bedienen en het gebruikersgemak te vergroten. Op basis van real time stuurinformatie, analyses en rapportages lopen uw bedrijfsprocessen efficiënter en is uw organisatie bovendien in staat snel beter onderbouwde beslissingen te nemen.

Fit4Woco is een totaaloplossing, waarvan de modulaire bouwstenen ook kunnen dienen als corporatie­ specifieke (deel)oplossing(en), of als toevoegingen op bestaande IT­ omgevingen. Daarmee is de applicatie geschikt voor elke woningcorporatie, van klein tot groot.

Hart voor uw huurders
Met Fit4Woco investeert u in een goede relatie met uw huurders. En als u hart voor uw huurders toont, dragen zij u zeker ook een warm hart toe. Fit4Woco is een aanpak die werkt. Niet voor niets kiezen steeds meer woningcorporaties voor onze branchespecifieke kennis.

Maak kennis met Fit4Woco, neem deel aan het webinar
  • Datum: Donderdag 7 juni 2018
  • Tijd: 10:00 – 10:45 uur
Om op een snelle en toegankelijke manier meer inzicht te krijgen in de oplossingen die Fit4Woco woningcorporaties biedt, nodigt Ctac u graag uit voor het volgen van het webinar: Introductie Fit4Woco. In dit webinar zal John Jaspers, Business Development Manager Real Estate bij Ctac, de belangrijkste trends bij woningcorporaties aanduiden en schetst hij de betekenis daarvan voor de corporatieprocessen, in relatie met IT. Vervolgens geeft John inzage in de wijze waarop woningcorporaties de keten kunnen regisseren met behulp van Fit4Woco en vertelt hij hoe dit de interactie met de huurders én binnen de corporatie positief ondersteunt.Meer weten over wat Ctac en Fit4Woco voor u kunnen betekenen? Kijk op ctac.nl/woco.

Een greep uit ons leveranciersregister

RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!
CEDRAL
Jouw partner voor dak- en gevelmaterialen ...
DAB Pumps B.V.
DAB is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van...