Fraaie en veilige oplossing voor gladde vloeren

Fraaie en veilige oplossing voor gladde vloeren

Gepubliceerd op:

Voor (gladde) beton galerijen en houten vlonders heeft PAM drie verschillende types afwerkingen beschikbaar. Buitentapijt, EPDM-rubber en PAS anti-slip. Elk type heeft zijn eigen specifieke kenmerk. De bekleding kan gebruikt worden om de galerij optisch te verfraaien. Maar ook bij gladde galerijen of wanneer er last is van waterplas vorming.

Verbeteren van de toegankelijkheid is waar PAM voor staat
Niveauverschillen, drempels en oneffenheden op een galerij? Met PAM Systeem Constructie rekent u af met die ongemakken en maakt u de galerij, woning of het balkon goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, met een rollator lopen, in een rolstoel of scootmobiel zitten. PAM hoogt de galerij of het balkon snel en efficiënt op en bewoners ondervinden bijna geen hinder van de aanleg.

Vrij van inloopvuil en direct te belopen. Met dit systeem voldoet u bovendien aan alle geldende eisen van stroefheid, brandveiligheid en rookontwikkeling bij brand. De afwerking is tot in detail mee ontworpen en in veel kleuren te leveren. Daarmee is de verhoging ook een esthetische verbetering.

Waarom PAM Galerij- en Balkonverhoging:
  • Oplossingsgericht, snel en vakkundig
  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • Veilig en esthetisch
  • Eerlijke prijs
  • Eenvoudig onderhoud
  • Ventilatie tussen vloer en verhoging
  • Jarenlang bewezen expertise
www.pamalmelo.nl  of bel ons:  +31 (0)546 - 850 466


Een greep uit ons leveranciersregister

Derbigum Nederland
Derbigum Nederland B.V. is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking ...
Zwamtotaal
Zwamtotaal heeft grip op al uw zwamproblemen en andere houtaantasters ...
Nu-Swift Brandbeveiliging B.V.
Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...